Logotyp

Torps Gård

Travgatan 1A

Alla bilder
Inflyttningsklart

Nyperfekt på bergets topp

UNIKT ERBJUDANDE! Kraftigt prissänkt och fria tillval till ett värde över 200 000 kronor. Dessutom helt utan månadsavgifter under hela 2024!

Men hello, you perfect radhus! Totalt nytt och smart planerat, lagom lättskött och förmånligt trevligt för både vardagsliv och fest. Är du sugen på ”landet nära stan” men utan snöskottning och trädgårdsskötsel? Något mer än lägenhet, med skogspromenader och lekplats utanför dörren. Då vill vi säga välkommen till Travgatan, längst upp på bergets topp i södra änden av Bankeryd.

Huset är ett i raden i den svarta längan, med två välplanerade våningar som passar lika bra för familjen på tillväxt som för dig som vill skala ner. En trappa upp finns tre sovrum i olika storlek, badrum och allrum. Entréplan är socialt med kök och vardagsrum i öppen planlösning, plus badrum och tvättstuga. Från vardagsrummet går du direkt ut till din lilla täppa, i dagsläget bestående av en liten altan, gräsmatta och praktiskt förråd. Håll det enkelt och lättskött eller gör det till en mysig oas med planteringar och klätterväxter.

Snabbfakta 1-3 Snabbfakta 2-42

Helt nybyggt och inflyttningsklart radhus där föreningens ekonomi är väl anpassad efter rådande ränteläge. Huset har en hög standard som har kompletterats med påkostade tillval.

Adress Travgatan 1A
Område Torps Gård
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 113 kvm
Antal rum 5 rum och kök
Byggår 2023
Månadsavgift 6 144 kr/mån
Avgift inkluderar Kallvatten och bredband
Våning 1 av 2. Hiss finns ej.
Pris 3 000 000 kr / fast pris

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Per Sandwall Ansvarig mäklare 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Visning idag.

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Bostadsbeskrivning

Huset

Huset är ett radhus, men på papperet en bostadsrätt. Det betyder att dina åtaganden är lika smidiga som om du bodde i lägenhet. Ändå har du ett eget hus i två våningar, med uteplats och täppa. Entréplan är för dagen och sociala stunder, medan våningen en trappa upp är för de mer privata timmarna på dygnet. Ett familjestort hem med ett badrum i varje plan, öppen lösning med kök och vardagsrum plus tre sovrum och allrum. Hela huset har genomgående snyggt trägolv, med skön golvvärme i entréplan. Utvändigt går träfasaden i en modern mörk ton och är densamma både i din rad och nästa länga, vilket ger ett mycket stilrent intryck till området.

Entréhallen

Direkt när du stiger över tröskeln och in på det ljusa klinkergolvet får du en bra överblick över hemmet. Rakt fram ligger vardagsrummet med stora fönster mot baksidan. Till vänster har du kök och matplats, optimalt nära när matkassarna ska levereras till kocken. Häng jackan på hatthyllan, eller göm undan den i det smarta utrymmet under trappan lite längre in i hallen.

Citat 1

"Ett perfekt förstahus för den lilla familjen, eller en lättskött plats att landa på när man inte vill leva villaliv-med-trädgård längre."

"Ett perfekt förstahus för den lilla familjen, eller en lättskött plats att landa på när man inte vill leva villaliv-med-trädgård längre."

Citat 1

Köket

Köket ligger verkligen mitt i hemmet med trevligt nära till var ni än kan vilja sitta ner för middag, vid matplatsen mot öster och morgonsolen eller i vardagsrummet. Det är ett klassiskt parallellkök som gör det enkelt att vara både social och effektiv, allt du behöver finns nära till hands och det är tillräckligt med plats för att vara flera kockar samtidigt. HTH och Siemens har levererat inredning och vitvaror med kvalitet, det kommer att kännas tryggt i många år framöver.

Vardagsrummet

Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till köket. Här känns det naturligt att möblera med ett matsalsbord för låååånga trevliga middagar. En go soffa ska förstås också in, men oroa dig inte, du får plats med både och. De stora fönstren börjar vid golvet och går nästan ända upp till tak, så räkna med ett fint ljusinsläpp!

Citat 2

"Köket är hemmets hjärta som knyter ihop de olika rummen på ett trevligt sätt."

"Köket är hemmets hjärta som knyter ihop de olika rummen på ett trevligt sätt."

Citat 2

Uteplatsen och baksidan

På husets baksida finns en skyddad uteplats med trätrall och höga staket mot grannarna. Förrådet erbjuder så klart bra förvaring, men kan också bli en bra stomme när du skapar din oas för sommarens långa kvällar. Plantera klätterväxter mot väggen, spänn en segelduk mellan förrådet och husets vägg och häng lampslingor i staketet. Ytan är inte så stor så det går snabbt att få till en mysig, grön hörna som blir en förlängning av vardagsrummet så fort temperaturen tillåter.

Badrummen och tvättdelen

Varje våningsplan har varsitt funktionellt badrum. På nedre plan duschar du snabbt och smidigt (eller länge och varmt om du så vill), medan övervåningens badrum har ett badkar att plaska runt i. I bottenplan finns också en liten tvättstuga där även värmepannan får plats. Skönt att ha ett eget rum för tvätten, eller hur? Så att inte badrummet behöver vara belamrat av tvätthögar när njutaren vill glida ner i badskummet och slappna av för en stund.

Citat 3

"Med så många sovrum känns huset större än det faktiskt är."

"Med så många sovrum känns huset större än det faktiskt är."

Citat 3

Sovrummen på övre plan

Hemmets tre sovrum är lite olika i storlek, med dubbelsängsplats i två av dem. Välj det som passar var och en i familjen bäst. Det ena lite större rummet vetter mot öster och Vättern och har fransk balkong. De andra två ligger mot baksidan och väster. Om bara två behövs som sovrum är det minsta perfekt som hemmakontor eller liknande.

Allrummet på övre plan

Direkt ovanför trappan ligger ett mysigt allrum som blir ett bra komplement till vardagsrummet där nere. En perfekt plats att dra sig undan till när man vill vara för sig själv men inte alltför långt ifrån de andra. Kryp upp i soffhörnan för en sagostund eller filmkväll, ensam eller hela familjen. När det blir dags för läggning kan du lugnt sitta här, på tryggt avstånd, medan de små somnar själva i sina rum.

Mäklaren informerar

Radhuset står klart för inflyttning omgående. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.

Föreningens belåningsgrad är redan vid inflyttning så pass låg som 9 200 kronor per kvadratmeter. En nivå som tål att jämföras.

Under hela 2024 erbjuds föreningens nya medlemmar ett boende helt utan månadsavgifter!

Köket kommer från välkända HTH och är av modell "Stockholm". Detta tillval innebär ett lådsystem nedtill och skåp upptill, och handtagen är av modell "Line - Eloxerad Brun". Bänkskivan är en 20 millimeters kompositsten, Arden Blue. Köket är utrustat med följande maskinell utrustning: Induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror är av märket Siemens. Fläktkåpan har även den kostats på extra i tillvalsprocessen.

I samtliga rum i entréplan finns vattenburen golvvärme som värms upp med hjälp av en effektiv frånluftsvärmepump. Dessutom finns elburen golvvärme i badrummet på övre plan.

Golven är genomgående 1-stavs parkett av härdad ek. Spotlights är installerade i entréhallen, köket, samt i båda badrummen.

Två parkeringsplatser följer med radhuset och ingår i månadsavgiften. På baksidan finns ett förråd som mäter cirka fyra kvadratmeter.

Huset är förberett för att kunna installera laddbox för laddning av elbil.

I månadsavgiften ingår kallvatten, ett grundutbud av tv-kanaler samt bredband via fiber.

Fastigheten är ansluten till det öppna fibernätet via Wetternet.

Bilderna i denna presentation är från ett radhus i tidigare etapp på Torps Gård.

Bilder

Planritning

Torps Gård

Här bor du ett stenkast ifrån Bankeryds centrum. Och in till city tar det bara tio minuter med bil. Om du inte väljer att cykla eller ta bussen. Torps gård erbjuder en blandad bebyggelse och ett brett utbud av olika boendeformer. En ny stadsdel tar form men kvar blir natur och vackra träd.

Vill du bevaka fler bostäder som denna?