Logotyp

Riddersberg

Riddersbergs Säteri 4

Anrikt lugn

En allé mot framtiden

Nu har du chansen att leva herrgårdsliv i behagligt bekymmerslös form. Inklusive alla attribut som hör till – allé, flyglar, sjöutsikt, grusgångar och parkstor trädgård. När Riddersberg nu rustas för en ny storhetstid med totalt 14 bostadsrätter blir en vacker gårdsmiljö tillgänglig för fler att vårda och vörda tillsammans. Bostadsrätterna kommer inrymmas i fyra av gårdens byggnader. Förutom i mangårdsbyggnaden även i de två gamla flyglarna och i värdshuset från sent 1900-tal.

Bostadsrätternas storlekar kommer variera från 40 kvm upp till 186 kvm. Från ett rum och kök till sex rum i två etage. Flertalet kakelugnar är bevarade i de olika byggnaderna och varje lägenhet kommer få sin beskärda del av den stora öppna trädgården till uteplats. Det här blir ett boende som passar såväl barnfamiljer, som yngre och äldre. Detta är ett unikt tillfälle att bli en del av en anrik gård och få vara med och forma dess framtid.

-----------------

Trerummare om 86 kvadratmeter i värdshuset med närhet till parkering och förråd.

Två sovrum och tre dörrar ut i det fria. Balkongen var tidigare värdshusets lastkaj som nu fått lite mer flärdfull roll i vardagslivet på Riddersberg. Givetvis har du också en uteplats på utsidan av huset så att du ser hur solen lägger sig raklång över sjön. Även från dina fönster har du sjöutsikt, men inte riktigt rakt fram. Denna byggnad var tidigare ett värdshus som välkomnar fint även i bostadsform.

Snabbfakta Snabbfakta Snabbfakta Snabbfakta
Adress Riddersbergs Säteri 4
Område Riddersberg
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 86 kvm
Antal rum 3 rum och kök
Byggår 1860
Månadsavgift 4 700 kr/mån
Avgift inkluderar Värme och vatten
Våning 1 av 2. Hiss finns ej.
Slutpris 3 100 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund