Logotyp

Riddersberg

Riddersbergs Säteri 4

Anrikt lugn

En allé mot framtiden

Nu har du chansen att leva herrgårdsliv i behagligt bekymmerslös form. Inklusive alla attribut som hör till – allé, flyglar, sjöutsikt, grusgångar och parkstor trädgård. När Riddersberg nu rustas för en ny storhetstid med totalt 14 bostadsrätter blir en vacker gårdsmiljö tillgänglig för fler att vårda och vörda tillsammans. Bostadsrätterna kommer inrymmas i fyra av gårdens byggnader. Förutom i mangårdsbyggnaden även i de två gamla flyglarna och i värdshuset från sent 1900-tal.

Bostadsrätternas storlekar kommer variera från 40 kvm upp till 186 kvm. Från ett rum och kök till sex rum i två etage. Flertalet kakelugnar är bevarade i de olika byggnaderna och varje lägenhet kommer få sin beskärda del av den stora öppna trädgården till uteplats. Det här blir ett boende som passar såväl barnfamiljer, som yngre och äldre. Detta är ett unikt tillfälle att bli en del av en anrik gård och få vara med och forma dess framtid.

-----------------

Fyrarummare om 102 kvadratmeter i värdshuset med första parkett mot Rogbergasjön.

Höga fönster, ljus från trehåll, öppet upp i nock och en uteplats som inte utesluter några planer. Utsikten över Rogberga sjö är minst sagt storskalig. Vardagsrummet har glasytor som inte står ett orangeri långt efter. Öppen planlösning i den sällskapliga delen utåt sjön, och tre sovrum i den inre delen av lägenheten. Separat gästtoalett och ett stort badrum. Denna byggnad var tidigare ett värdshus som välkomnar fint även i bostadsform.

Snabbfakta Snabbfakta Snabbfakta 1 Snabbfakta 2
Adress Riddersbergs Säteri 4
Område Riddersberg
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 102 kvm
Antal rum 4 rum och kök
Byggår 1860
Månadsavgift 5 400 kr/mån
Avgift inkluderar Värme och vatten
Våning 1 av 2. Hiss finns ej.
Slutpris 5 000 000 kr

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon
Madelen Zackrisson Extra kontaktperson 0708-868088 madelen@vastanhem.se Mer om Madelen

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund