Logotyp

Torps Gård

Passgången 7

Alla bilder
Nyproduktion

Hitta lyckan i Fyrklövern

ERBJUDANDE! Avgiftsfritt i 12 månader för de som köper ett radhus under september 2023. Försäljning och byggnation pågår med möjlig inflytt från oktober 2023.

På populära Torps Gård tar nu sjutton nya radhus form, var och ett med fem rum och kök, 113 perfekt planerade kvadratmeter för den moderna familjen. Att hitta en fyrklöver är inte lätt, men den ger lite extra tur. Här tar den sig uttryck i vätterutsikt och ett riktigt bra boende - på flera sätt.

Naturen finns runt knuten, lekkompisarna likaså. Skolan ligger en kort promenad bort; över den nya gång- och cykelbron. Centrala Jönköping når du på en kvart om du rullar iväg på elcykeln, eller tar bussen som stannar intill området. Varje hus har två egna parkeringsplatser som, precis som bredbandet, ingår i månadsavgiften. Föreningens belåningsgrad är redan vid inflyttning ovanligt låg, 9 200 kronor per kvadratmeter, vilket tål att jämföras (gör gärna det!).

Att husen dessutom har en effektiv frånluftsvärmepump till såväl uppvärmning och varmvatten ger lägre kostnader och skönt inomhusklimat. När du känner dig redo för nästa steg är det dags att göra tillval i köket (HTH), badrummet (Konradssons kakel) samt övriga miljöer inomhus - och hitta lyckan i BRF Fyrklövern.

(Bilderna i denna presentation är fotograferade från ett av radhusen i de tidigare etapperna. De kan därför avvika från de nybyggda husen beroende på färger och materialval.)

Snabbfakta 1-2 Snabbfakta 2-26

De populär radhusen på Torps gård är tillbaka, anpassade till ett nytt ränteläge med låg belåning. Inflyttning från hösten 2023.

Adress Passgången 7
Område Torps Gård
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 113 kvm
Antal rum 5 rum och kök
Byggår 2022/2023
Månadsavgift 6 144 kr/mån
Avgift inkluderar Kallvatten och fiber
Våning 1. Hiss finns ej.
Pris 3 400 000 kr / Fast pris

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon
Per Sandwall Extra kontaktperson 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Bostadsbeskrivning

Citat 1

"Entréplanet har fina sociala ytor och ett kök från HTH. Härifrån når ni uteplatsen på husets baksida."

"Entréplanet har fina sociala ytor och ett kök från HTH. Härifrån når ni uteplatsen på husets baksida."

Citat 1

Husen

Radhusen är utformade för att smälta in i naturen på platsen. Färgskalan är lugn och dov och ytskikten har hög standard. Baksidorna är privata med färdig gräsmatta och planterade häckar mellan trädgårdarna. Från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen med rymligt trädäck. Därifrån kan du gå direkt ut till en härlig altan och vidare barfota ut i gräset.

Föreningen

Med dagens stigande räntor behöver bostadsrättsföreningar säkra upp att föreningens lån inte utgör någon risk för större framtida avgiftsförändringar. Generellt anses belåningen vid nyproduktion vara fördelaktig om den är under 10 000 kronor per kvadratmeter. I Brf Fyrklöverns fall är belåningsgraden 9 200 kronor, vilket kan ses som ovanligt förmånligt.

Citat 2

"På övre plan finns tre sovrum i grundutförandet, men allrummet kan blir ytterligare ett sovrum vid behov."

"På övre plan finns tre sovrum i grundutförandet, men allrummet kan blir ytterligare ett sovrum vid behov."

Citat 2

Planritning

Mäklaren informerar

Att köpa ett nyproducerat hus är en spännande möjlighet där kvalitet, materialval och design behöver gå hand i hand med ekonomi. I Brf Fyrklövern blir du en del av en stark bostadsrättsförening där en solid grund lagts redan nu.

Varje hus har två egna parkeringsplatser, helt utan extra kostnad.

Att hålla nere energiåtgång för framförallt uppvärmning och varmvatten är ett sätt att minska såväl kostnader som miljöpåverkan. I Brf Fyrklövern har varje radhus en effektiv frånluftsvärmepump, vilket borgar för detta.

Att se hur huset växer fram och att få sätta sin egen prägel på boendet ses ofta som de främsta fördelarna med att köpa nytt. Tillsammans med experterna på HTH-kök och kakelspecialisterna på Konradssons kakel har du oändliga möjligheter att skapa det boende just du vill ha.

En framtidssäkrad bredbandslösning genom fiber ingår i månadsavgiften.

Torps Skola når du smidigt och säkert via den nybyggda gång- och cykelbron över vägen mellan Torps Gård och skolområdet.

Bankeryd ligger två kilometer bort, och Jönköping sju. Med elcykel tar du dig fram smidigt längs cykelbanan. Vintertid sopsaltas den ända till Huskvarna, så cykelpendlingen kan bli en riktigt smidig vana framöver.

Eftersom handpenningen till föreningen betalas först i slutet av 2023 har du extra gott om tid att förbereda ekonomin för ett bostadsköp i Brf Fyrklövern.

Bilder

Planritning

Torps Gård

Här bor du ett stenkast ifrån Bankeryds centrum. Och in till city tar det bara tio minuter med bil. Om du inte väljer att cykla eller ta bussen. Torps gård erbjuder en blandad bebyggelse och ett brett utbud av olika boendeformer. En ny stadsdel tar form men kvar blir natur och vackra träd.

Vill du bevaka fler bostäder som denna?