Är du Västanhems nästa mäklare?

I år fyller Västanhem tio år och behöver växa med en ny mäklare under året. Kanske är det du?

Hur lång erfarenhet du har är inte det viktigaste. Nummer ett är att ha rätt känsla för kunderna och vår familjekänsla här på mäkleriet. Att du förstår vad som krävs, är beredd att hugga i, skapa struktur och snabbt lära nytt. Hela vårt koncept bygger på teamwork där alla gör det de är bäst på. Alltid med det lilla extra, vi tummar aldrig på kvaliteten. Tillsammans skapar vi en helt annan upplevelse och arbetsmiljö än hos de stora mäklarhusen. Vi förlitar oss på vårt gedigna rykte där vi under snart tio år gjort affärer där både säljare och köpare känt sig väl omhändertagna och rekommenderat oss vidare till vänner och bekanta.

Du blir ett av våra ansikten utåt, både bildligt och bokstavligt. Vi är ett litet gäng och det personliga bemötandet är allt gentemot säljare och köpare. Du träffar också kunder i vår butik, bjuder på en kaffe och tar dig tid att småprata. Att du gillar hus och inredning utgår vi ifrån.

Välkommen med din ansökan ställd till Per Sandwall. Den kommer att behandlas med största sekretess, för vi vet att branschen är liten.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare

Ansökan
Ansökan skickas till per@vastanhem.se
Frågor besvaras på 036-333 60 81

Postadress
Västanhem
Barnarpsgatan 29
553 16 Jönköping

Så här gör vi