Logotyp

Torpagatan 7B

Alla bilder

Social och välplanerad Torpa-fyra

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med planerad visning inom kort. Maila gärna ansvarig mäklare om du önskar ytterligare information.

Adress Torpagatan 7B
Område Torpa - Söder
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 93 kvm
Antal rum 4 rum och kök
Byggår 2007
Månadsavgift 4 689 kr/mån
Månadsavgift inkluderar Värme, vatten och tv
Våning Våning 2 av 4. Hiss finns.
Pris 3 100 000 kr / bud
Snabbfakta

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon
Sofia Forsanker
Sofia Forsanker Extra kontaktperson 036-3336080
sofia.f@vastanhem.se Mer om Sofia

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

--- slide room start --- --- första bilden --- --- andra bilden --- --- slut slide room (3) --- --- slide room start --- --- första bilden --- --- slut slide room (5) ---
Brf Söderport 3
Bostadsrättsföreningen Söderport 3 bildades 2007 då huset uppfördes av NCC och består av 41 bostadsrätter i varierande storlek. I källarplanet finns ett stort varmförråd till varje bostadsrätt, och via föreningen kan man hyra både varmgarage och parkeringsplats. Kostnaden för ett garage är 600 kronor per månad och för en utomhusparkering 300 kronor per månad.
Läs mer

Mäklaren informerar

 • Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utfört och information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
 • Köket är från när huset byggdes 2007 och kommer från Myresjökök. Här finns följande maskinell utrustning: spishäll (Electrolux), spisfläkt (Electrolux), inbyggnadsugn (Electrolux), inbyggnadsmicro (Electrolux), diskmaskin (Bosch), kyl (Husqvarna) och frys (Husqvarna). Diskmaskinen är från 2016 och kyl samt frys installerades 2018. Övriga vitvaror är från när köket färdigställdes 2007.
 • I båda badrummen finns elburen golvvärme. I det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare, vilka båda är av märket Bosch. Tvättmaskinen installerades 2020 och torktumlaren 2016.
 • Under 2018 har nytt ekparkettgolv lagts in i kök, vardagsrum, klädkammare samt hall. Arbetet utfördes av Byggkompaniet. Samtidigt har alla väggar i kök, vardagsrum, klädkammare och hall målats om. Samma år sattes ny solavskärmning in i kök och vardagsrum.
 • Lägenheten är utrustad med jordfelsbrytare.
 • Inom föreningen finns anslutning till både Com Hem samt Telia Fiber. Com Hem levererar ett grundutbud av tv-kanaler som ingår i avgiften.
 • Ett stort uppvärmt förråd om ca 8-10 kvm som hör till lägenheten finns i källarplan. Även uppvärmda cykelförråd finns på tre platser i husets källarplan.
 • I källarplan finns även ett varmgarage där medlemmarna kan hyra parkering för 600 kr/månad. Platserna fördelas enligt kösystem där det för närvarande är X medlemmar i kö.
 • När nuvarande ägare flyttar lämnar de kvar samtliga garderober i lägenheten samt en som står i förrådet. Hatthyllan i klädkammare lämnar de också kvar liksom rullgardinen i vardagsrummet och gardinskenorna i samtliga sovrum.

Fakta & dokument

 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Torpagatan 7B
  Postadress
  55333 Jönköping
  Område
  Torpa - Söder
  Kommun
  Jönköping
  Lgh.nr
  078-078-004
  Boarea
  93 m² (föreningens information)
  Våning
  Våning 2 av 4. Hiss finns.
  Antal rum
  4 rum och kök
  Månadsavgift
  4 689 kr/mån inklusive Värme, vatten och tv
  Pris
  3 100 000 kr / bud
 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2007
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk till/frånluft med återvinning
  Våningsplan
  2 av 4. Hiss finns.
  Balkong
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2019-10-19)
  Primärenergital
  84 kWh/m2/år
  Energiklass
  C
 • Föreningsinformation

  Namn
  Brf Söderport 3
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769612-9555
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Om föreningen
  Bostadsrättsföreningen Söderport 3 bildades 2007 då huset uppfördes av NCC och består av 41 bostadsrätter i varierande storlek. Huset är mycket välbyggt med tjocka ljudisolerande bjälklag och isolerade lägenhetsavskiljande väggar vilket borgar för en tyst och lugn hemmamiljö. Även husets fönster är av en ljud- och värmeisolerande flerglasmodell vilket minimerar ljud utifrån omgivningen. Ventilationssystemet är toppmodernt med mekanisk till- och frånluft med återvinning, vilket borgar för tempererad och ren tilluft under årets samtliga tolv månader.

  I källarplanet finns ett stort varmförråd till varje bostadsrätt, och via föreningen kan man hyra både varmgarage och parkeringsplats. Kostnaden för ett garage är 600 kronor per månad och för en utomhusparkering 300 kronor per månad.

  Innergården är välskött och består av en kombination av gräsytor, asfalterade gångar och stensatta gemensamma uteplatser med bänkar och en grillplats med en stor kolgrill för föreningens medlemmar.

  Föreningen har även en egen hemsida som uppdateras med jämna mellanrum där ni som spekulanter kan komma i kontakt med styrelsen om ni har vidare frågor, besök gärna www.soderport3.se och läs mer om huset och om hur allt fungerar.
 • Ekonomi

  Pris
  3 100 000 kr / bud
  Månadsavgift
  4 689 kr/mån inklusive Värme, vatten och tv
  Andel i föreningen
  2.6231%
  Andel av årsavgift
  2.6231%
  Pantsatt
  Ja
 • Stadgar Energideklaration