Är det oss du söker?

Du har säkert jobbat några år som fastighetsmäklare, men funderar allt oftare på om det inte går att göra samma sak fast bättre i lägre tempo. Med ett annat stresspåslag för dig och dina kunder. Vi har hittat vårt sätt, och brukar säga: ”Vi gör mer, fast tvärt om”. Kvalitet i alla led och lite längre mellan sälj och köp. Framförallt med ett djupare och mer personligt kundmöte. En vinst alla uppskattar. För längre tid visar sig ofta i lite högre pris, har vi märkt. Men vi är inte långsammare än att vi på drygt fyra år sedan starten, hittat nya ägare till över 600 bostäder i och runt Jönköping.

 

Om du är en blivande ”Västanhemmare” har du nog under senare tid börjat värdera ditt arbete mer efter lycka och leenden du möter, mindre efter kvartalsstatistik. Hos oss är BÄST aldrig något som mäts i siffror och procent. Vi är fem väldigt olika mäklare och personligheter, och totalt tio anställda. Vi vill fylla på med en till som vill sänka tempot och snäppa upp känslan.

 

Välkommen med din ansökan ställd till Per Sandwall; den kommer behandlas med största sekretess, för vi vet att branschen är liten.

 

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Omfattning: 100%

 

Ansökan
Ansökan skickas till per@vastanhem.se
Frågor besvaras på 036-333 60 81

 

Postadress
Västanhem Mäkleri & Interiör
Barnarpsgatan 29
553 16 Jönköping