En känslomässig affär

Västanhem föddes när Per och Johan, från stans två största mäklarfirmor ville mer. Eller rättare sagt något mindre. En personkemisk fusion som inte gått obemärkt förbi sedan starten i augusti 2013. Ambitionen är dock inte att förändra branschen, eller att växa till varje pris. Tvärt om. Västanhem håller sig gärna på sin egen kant, med personligare relationer, proffsigare presentationer och lugnare visningar. Idag består Västanhem av tolv anställda, varav sex är mäklare.

Tänk dig Västanhem som den lilla gatan med vändplats

Här stressar man inte bara förbi. Här finns plats för både skratt och bostadsaffärer. Bostadsköpet är livets stora ekonomiska beslut sägs det, men man glömmer att det är en minst lika stor känslomässig affär – både att sälja och att köpa. Det är därför vi har sänkt tempot. För att lära känna skrymslen och vrår i alla hem, och för att hinna se både säljare och köpare i ögonen och förstå deras vilja. På så sätt drar du nytta av allt vi faktiskt kan om hus – praktiskt och juridiskt. Det vinner både köpare och säljare på. Kompetens och omtanke sitter inte i slips och vassa pressveck, om nu någon trodde det?

//Som du märker, har hemlängtan tagit oss ganska långt bort från den traditionella mäklarvärlden.

Familjen

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
"Målmedvetande är kanske det ord som bäst fångar Rrezartas person och ambition. Hon har jobbat några år som mäklare och redan på gymnasiet kalibrerade hon viljan med vägen mot målet; det var mäklare hon skulle bli. "
Läs mer

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
"Att få möjlighet att sänka frekvensen och att ge mer tid för varje affär var en av orsakerna till att Simon tog steget över till Västanhem från ett av de större mäklarkontoren i stan."
Läs mer

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
"Att ge kunderna mer tid, att bjuda på sig själv och sin huskunskap blir ingen svår omställning för Daniel."
Läs mer

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
"Att välja familjen på Västanhem var ett enkelt beslut. Hon gillade direkt tanken och känslan som Johan och Per strävar efter. Lägre tempo, för att hinna växla ut full potential i varje bostadsaffär."
Läs mer

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
"Det här är Jönköpingspojken som drivs av vinnar- och överlevnadsinstinkt. Inget har kommit gratis, förutom ödmjukhet och gott självförtroende."
Läs mer

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
"Hela livet har kryddats med skidor, snowboard, resor och en stark Elvisdyrkan. Så har det fortsatt även sedan jag landade i Jönköping"
Läs mer

Emma Lindström

Kontorsansvarig (föräldraledig)
036-333 60 80
emma@vastanhem.se
"Om man nu gillar hus och heminredning, blir det en fullträff att landa på Västanhem Mäkleri & Interiör. Att både vara ett ansikte utåt i butiken, och kraften inåt för mäklarna. "
Läs mer

Jessica Lagström Blank

Butik / Kommunikatör / Event
036- 333 60 80
jessica@vastanhem.se
"Detta är affärskvinnan som vet var skåpen ska stå, och kuddarna, och mattorna, och filtarna, och ljusen… Västanhem är både mäklare och inredningsbutik och Jessica ansvarar för den senare delen."
Läs mer

Robert Larsson

Fotograf
073-640 22 10
robert@vastanhem.se
" "
Läs mer

Sofia Toftgård

Inredare
076-043 77 51
sofia.t@vastanhem.se
"Sofia är vårt senaste stjärnskott på inredarfronten. Med enorm känsla för rum och foto skapar hon fantastiska resultat."
Läs mer

Sofia Hallin Karlberg

Inredare
073-653 27 97
sofia@vastanhem.se
"Blanda olika stilar, och blanda oansenliga prylar med sånt från fina gatan. Det ska alltså vara kontraster både i arbetslivet och hemmiljön."
Läs mer

Karin Marks

Copywriter
 
hej@karinmarks.se
"Sedan våren 2014 driver Karin sin egen skrivlåda som frilansande copywriter med olika typer av reklamuppdrag – stort och smått, hårt och mjukt."
Läs mer

Nicke Hallgren

Copywriter
 
dictum.factum@telia.com
"Gillar allt som börjar på S: språk, stolar, skateboard och att sykkla (som man stavar det i Norge). Jobbar som frilansande copywriter sedan snart fem år."
Läs mer