Reg Fastighetsmäklare

Rrezarta Veliqi

Målmedvetande är kanske det ord som bäst fångar Rrezartas person och ambition. I alla fall hittills i livet. Hon har jobbat några år som mäklare och redan på gymnasiet kalibrerade hon viljan med vägen mot målet; det var mäklare hon skulle bli. Jag gillar att prata och träffa människor. Sen är mäklarrollen fri, du är din egen chef och det är upp till dig att hålla tempo och vara effektiv.

//Västanhems koncept med lugnare tempo, men ett djupare engagemang i varje affär ger både styrka och trygghet, säger Rrezarta. Här hinner vi andas ut och får mer tid med kunderna och deras önskemål.

Fritiden har ett lite mindre strukturerat upplägg än arbetsdagen, vilket innebär en skön mix av matlagning och umgänge, serie-tittande på tv och träning på gym. Jag gillar att både bjuda hem folk och bjuda bort mig till andra, om man kan säga så. Att umgås och träffa vänner och släktingar är viktigt för mig. Sommarsemester innebär också att vi åker och hälsar på släkten i Kosovo, ofta i kombination med andra resmål i Europa.

Att det skulle bli tre år på bygg- och fastighetsprogrammet vid högskolan i Halmstad föll sig alltså rätt naturligt, liksom påbyggnadsåret för få sin mäklarexamen i handen. Att det skulle bli Jönköping var dock inte helt naturligt. Rrezarta är uppvuxen i Halmstad, men bor med sin sambo i Ulricehamn sedan ett antal år. Men det är bara här i Jönköping hon verkat som mäklare. Men det är inte så bara. Vänta får ni se; namnet Rrezarta betyder nämligen ”solstråle av guld” vilket bådar gott inför en fastighetsaffär med henne i fören.