Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef

Per Sandwall

Det här är Jönköpingspojken som drivs av vinnar- och överlevnadsinstinkt. Inget har kommit gratis, förutom ödmjukhet och gott självförtroende. Ett högt tempo har aldrig gjort honom fartblind. Tvärt om, har han flera gånger valt att dra i handbromsen för att byta livsriktning. Från kompanibefäl i lumpen var det självklart att bli idrottslärare. Precis lika självklart som att jobba som brandman i fem år, för att sedan lägga släckslangen på hyllan och satsa två år på mäklarhögskolan i Borås.

//Tempo tempo – men aldrig stressad. Alltid på språng, alltid ett steg före, men aldrig springa ifrån någon.

Dags så att skapa något eget, något annorlunda.

Något som känns långsiktigt hållbart för honom själv, kompanjonen Johan och de anställda. Hitta hem. Men framför allt något som väcker förtroende bland kunderna på Jönköpings bostadsmarknad. Drivkraften att bara tjäna pengar är sedan länge passé. ”Den stora utmaningen blir att få alla att trivas tillsammans, inte att tjäna pengar. Vi ska visa att vi kan beröra folk i magtrakten.”

 

Per har renoverat huset på Narvavägen på egen hand.

Något som är en stor fördel när det gäller att förstå och prata renoveringar och gamla hus med spekulanter. Att han är grym på innebandy, och gillar geocaching med familjen kanske inte hjälper honom i yrket, förutom att han hittar bra i stan. I jobbet känner han sig mer som en brandman, än en mäklare. Mer service än sälj alltså. Att ha lika livlig och villig höger som vänster hjärnhalva, är ovanligt. Per har det absolut.