Kontorsansvarig (föräldraledig)

Emma Lindström

Emma är också en återvändare från Göteborg, och gedigen fastighetskunskap med sig hem i ryggsäcken. Nu som ”flygledare” på Västanhem för att hålla tusen bollar i luften samtidigt. Assistentjobbet på en mäklarbyrå är ingen dans på rosor, utan kräver en välorganiserad hjärnbark. Tur då att Emma har en kandidatexamen som fastighetsekonom från högskolan i Halmstad i botten. Det innebär att hon vet det mesta om fastigheter, men är inte själv auktoriserad mäklare.

// Om man nu gillar hus och heminredning, blir det en fullträff att landa på Västanhem.

Om man nu gillar hus och heminredning, blir det en fullträff att landa på Västanhem. Att både vara ett ansikte utåt i butiken, och kraften inåt för mäklarna. Den som bokar, planerar, layoutar, kontaktar, stöttar, peppar och väldigt mycket annat.

På fritiden blir det garanterat mer än en runda till träningsstudion i veckan. Det är där hon hämtar sin energi. Sjunger gör hon också – fast bara halvproffesionellt. Hon och tjejgänget från musikprogrammet på Per Brahe, anlitas ibland på högtidsdagar när stämningen kräver något utöver det vanliga. Kanske kan hon sjunga på Västanhems visningar… Med Emma vet man inte vad som händer, bara att det händer.