Reg. Fastighetsmäklare

Caroline Andersson

Caroline personifierar hela Västanhems filosofi. Hon sprider ett behagligt, övertygande lugn omkring sig som smittar av sig direkt. Med full kontroll på alla hårda och mjuka värden i fastighetsaffären blir man såklart lugn. Och den kontrollen kommer så klart av gedigen utbildning och erfarenhet av hus och hem. Och det började redan hemma i tjejrummet i Tenhult. Som liten gjorde hon planskisser och skalenliga möbler när rummet skulle möbleras om.

//Caroline personifierar hela Västanhems filosofi. Hon sprider ett behagligt, övertygande lugn omkring sig som smittar av sig direkt.

Kunskaperna om fastighetsförsäljning fördjupades rejält, både juridiskt och strategiskt, i Malmö där hon gick på mäklarhögskolan i början av 2000-talet. Mäklarkarriären fick gro och ta fart i Skåne under några intensiva år, innan flyttlasset hittade in på hemvägen igen. Att lämna Jönköpings största mäklarbyrå för att landa på Västanhem blev närmast en självuppfyllande naturlag, med hennes lugna personlighet.

Caroline har bevarat den starka ådran från barnaåren, som älskar att arbeta med händerna – teckna, måla, skriva, plantera, gräva, rensa. Och hon sitter gärna på huk i blomrabatten eller i hallonsnåret. För på frågan var den vackraste platsen i Jönköping ligger, så svarar hon såklart: ”min egen trädgård.” Hennes pelargoner övervintrar och får nytt liv varje år, och från sovrumsfönstret tittar hon o familjen ut i ett hav av blommor när krikonträdet behagar blomma!