Judith talar i bild och ord.

Med rötter från skånska Bjärehalvön valde Judith att flytta från havsbris till Vättervy för att komma hem och landa med sin kärlek i livet. Kreativ, varm, lugn, lättsam och glad är egenskaper som vi tycker beskriver henne väl. Hon mår som bäst när hon får skapa nytt, men också stärka gammalt. Som hemmakär stöter du kanske på henne i trädgården eller i närheten på en långpromenad i naturen. Förenandet av historiska loppisprylar med nya ting är också något som hon tycker är fint att få pyssla med hemma i sitt hus.

Judith vandrar gärna iväg med en kopp te i handen till sitt skrivbord för att försvinna in bland bildspråk och tecken. Hon älskar att observera händelser, frambringa minnen och forma det till en tidslinje i bild och text. Det befintliga ljuset i fotografi är det bästa hon vet. Hon tror på att det så gott som får ett hem att andas och ger det ett mer intressant uttryck. Hennes brinnande låga för hus och hem speglar sig mycket i Judiths bildskapande – dessutom skymtar vi också mycket av hennes egenskaper i den. En lyxförpackning helt enkelt!

Judith Kirkhoff

Fotograf 070-298 42 85 judith@vastanhem.se

”Fotografi och textskapande är min livsstil – det har alltid funnits i mig. Jag älskar att bjuda in människor i det jag får uppleva och sprida minnena vidare som jag ser och hör genom bild och ordtrolleri.”

Sälj med oss