Jul på Öster

Redan i trappuppgången hörs Bing Crosbys lena stämma drömma om en vit jul och när dörren öppnas bjuds vi direkt in i en varm och välkomnande adventsvärld.

Strax före jul för snart ett år sedan bjöd vi in till glöggmingel i ett mysigt hem som vi haft turen att få jobba med tidigare under året. Med pynt från skogen, tända ljus och en brasa i öppna spisen spred sig en trivsam julstämning i hela lägenheten.
Välkommen till jul på Öster.

Foto: Day Fotografi

 

Dukningen blev extra julig med dekorationer från naturen. Här har vi valt att duka med granris och julrosor i små vaser som vi placerat ut längs mitten av bordet. Istället för servetter har vi valt att använda handdukar, som även de har dekorerats med en liten kvist av granris.
Porslin, duk, vaser och klämmor hittar du i vår butik.

 

 

Den öppna spisen mitt i vardagsrummet är ofta tänd på vintern och bjuder på både värme och julstämning.

 

 

I ett av sovrummen valde våra inredare att tapetsera med tapeten Nocturne från Boråstapeter. Våga gärna tapetsera hela rummet och inte bara en fondvägg. Har rummet ljusinsläpp från flera håll kan man med fördel välja en tapet i en mörkare färgskala, det ger en ombonad och mysig känsla.

 

 

Räkna ner dagarna till julafton advent för advent och tänd ett ljus varje söndag. Adventsljusstaken från danska Aytm hittar du i vår butik.

Publicerat
december 2018
Skrivet av
Jessica Lagström Blank
Butik / Kommunikatör / Event