Är du Västanhems nästa mäklare?

Västanhem växer så det knakar. Vi har ett spännande 2022 framför oss med mycket nytt, bland annat flera nyproduktionsprojekt. Därför söker vi ännu en skicklig mäklare till vårt team.

Vi nöjer oss inte med vem som helst. Engagemang och personligheten är lika viktigt som yrkesmässig proffsighet. Noggrannhet är en självklarhet – att ge mer uppmärksamhet till varje hem, och en transparent och trygg resa för både säljare och köpare.

Som mäklare hos oss väntar stora möjligheter till många uppdrag och ett fritt jobb med mycket eget ansvar, i ett team där din röst blir hörd. Hur lång erfarenhet du har är inte det viktigaste. Nummer ett är att ha rätt känsla för kunderna och vår familjekänsla här på mäkleriet. Att du förstår vad som krävs, är beredd att hugga i, skapa struktur och snabbt lära nytt. Hela vårt koncept baseras på teamwork där alla gör det de är bäst på. Alltid med det lilla extra, vi tummar aldrig på kvalitén.

Du blir ett av våra ansikten utåt, både bildligt och bokstavligt. Vi är ett litet gäng och det personliga bemötandet är allt. Självklart är du social, inkännande och trevlig i mötet med våra säljare och köpare. Men du träffar också kunder i vår butik, bjuder på en kaffe och tar dig tid att småprata. Att du gillar hus och inredning utgår vi ifrån.

Välkommen med din ansökan ställd till Per Sandwall. Den kommer att behandlas med största sekretess, för vi vet att branschen är liten.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare

Ansökan
Ansökan skickas till per@vastanhem.se
Frågor besvaras på 036-333 60 81

Postadress
Västanhem
Barnarpsgatan 29
553 16 Jönköping

Så här gör vi