Har du ett sinne för detaljerna?

Västanhem har funnits i snart åtta år och nu vill vi bli fler. För att kunna lägga ännu mer tid på vårt bild- och filmskapande framöver behöver vi stärka upp teamet med en extra frilansfotograf. För oss är engagemang och personlighet lika viktigt som yrkesmässig proffsighet, så vi är ganska petnoga.

Varje hem förtjänar att visas för världen från sin bästa sida. Inte tillgjort och omredigerat, bara rättvist vinklat så att intresserade bostadsletare kan få ett ärligt första intryck. Och varje hem är unikt. Därför lägger vi extra omtanke och tid på att hitta varje bostads känsla i vinklar och vrår, karaktärsdrag och ljusinsläpp. Hur blir du välkomnad av solen i köket på morgonen? Hur ser utsikten ut från hallen, det första du ser när du kommer hem? Intryck du kanske inte tänker på vid ett första besök, men som du definitivt kommer att uppskatta varje dag om du flyttar in.

Här är vi ett litet gäng och det personliga bemötandet är allt. Självklart är du social, inkännande och trevlig i mötet med våra säljare och köpare. Men du träffar också kunder i vår butik, bjuder på en kaffe och tar dig tid att småprata. Att du gillar hus och inredning utgår vi ifrån.

Välkommen med din ansökan ställd till Per Sandwall. Den kommer att behandlas med största sekretess, för vi vet att branschen är liten.

Varaktighet/Arbetstid
Frilans/vid behov

Ansökan
Ansökan skickas till per@vastanhem.se
Frågor besvaras på 036-333 60 81 alt. per@vastanhem.se

Postadress
Västanhem
Barnarpsgatan 29
553 16 Jönköping

Så här gör vi