Villekullagatan 24, sex rum och kök

Tipp-topp på Pippis gata

Visst är det väl fantastiskt skönt när någon annan redan har tänkt ut de där smarta lösningarna och planerat maximalt praktiskt? I det här huset på Samsets höjd har ingenting lämnats åt slumpen. Här är standarden långt ifrån standard och både funktionella och estetiska val noga genomtänkta. Som till exempel den förstärkta väggen i tv-rummet, de dolda eluttagen i badrummet, det extradjupa badkaret, den stiliga halvväggen ovanför trappen, den tåliga köksbänken - listan kan göras lång. Allt det där är saker som man kommer att uppskatta när man väl har flyttat in. Vid ett första besök slås man av ljuset som sköljer in genom de många fönstren, det krispigt vita och hur välvårdat huset är. De som bott här är nämligen perfektionister i ordets mest positiva bemärkelse, att huset snart har några år på nacken syns inte någonstans. Till och med träfasaden är precis nymålad!

Samset ligger verkligen på landet nära stan. Hästarna från Klämmestorps ridskola alldeles intill travar ofta förbi, och Hallbyleden ligger också ett stenkast bort. Samtidigt tar det bara tio minuter att cykla in till Jönköpings city. Ett tips är då att ta genvägen genom Stadsparken. I området ligger skola och förskola, flera lekparker, fotbollsplan och basketplan. Eftersom gatan är formad som ett lasso är det enbart de bilar som har ärenden hit som kör här. Väldigt lugnt med andra ord.

Snabbfakta
Adress Villekullagatan 24
Område Samset
Bostadstyp 2-plansvilla
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 164 kvm
Tomtareal 363 kvm
Byggår 2009
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"Det är väldigt mysigt att ha så nära till naturen."

Hall

Kök

"Det ska vara snyggt, men får gärna vara praktiskt också så att man vet att det kommer att se snyggt ut länge."

Vardagsrum

"Det är väldigt bra planlösning i huset."

Sovrum 1

Badrum entréplan

Tvättstuga & groventré

Allrum - TV-rum

"Tankar har funnits att sätta belysning på planket och plantera lite växter intill. Det hade blivit trevligt."

Sovrum 2

Sovrum 3

"Gångvägen hela vägen till skolan är guld värd."

Sovrum 4

Badrum övre plan

Balkong

Altan

Trädgård

"Vi är jättenöjda med planket, som ger en townhouse-känsla. Man har sitt lugn här. Det är skönt."

Garage & förråd

Planritning

Mäklaren informerar
Huset ingår, tillsammmans med 43 andra fastighetsägare i området, i en samfällighet. Samfälligheten förvaltar och underhåller områdets gemensamma lekplats och bandyplan samt svarar för driften av belysningen vid dessa platser. Samfällighetsavgiften betalas årligen och uppgår fn. till 350 kronor per år.
Husets entréplan värms upp genom vattenburen golvärme. På övre plan sitter radiatorer förutom i badrummet som värms upp med hjälp av en golvvärmeslinga som drivs med el.
Köket kommer från välkända Ballingslöv och samtliga vitvaror installerades i samband med färdigställandet av huset.
I tvättstugan finns förutom tvättmaskin och torktumlare även ett torkskåp. Maskinerna kommer från Electrolux och även dessa installerades i samband med huset färdigställande.
Renoveringar som utförts på fastigheten under senare år är; anläggning av mur på framsida 2010, ommålning av träfasad 2014 (NCC), målning av innertrappa samt uppbyggnad av vägg kring trappa på övre plan 2014, avskärmande plank längs fastighetsgränsen på baksidan 2015.
Några av de tillval som kan vara svåra att finna vid en visning av huset är bland annat att det finns ett skymningsrelä inkl. timer för ytterbelysningen, kabelkanaler för högtalarinstallation i tv-rummet på övre plan samt att vattenutkastaren i trädgården är ansluten till både varm- och kallvatten.
Huset är anslutet till Telias fibernät för snabb datakommunikation.
Följande lös egendom ingår i köpet; lamellgardiner i vardagsrum, samtliga persienner i sovrummen, rullgardiner i kök och vardagsrum, gardinbeslag och gardinstänger, inredning i hyllsystemet i klädkammaren samt vägghyllor i sovrum 3.
Följande egendom ingår ej i köpet; hattylla och skoskåp i hallen, hyllor i badrummet på nedre plan samt väggskåp i allrummet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Villekullagatan 24
Område
Samset
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
164 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 363 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass D , 97 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA