Villavägen 14, fem rum och kök

Sockertoppen i Bankeryd

Ta din lilla familj under armen, kliv över tröskeln och flytta in! Nästan så enkelt är det faktiskt, för i den här vita villan är allt fixat, snyggt och klart. Oklanderligt genomtänkt för att passa den lilla familjen med mycket på gång, med praktiska ytor och snygga val. Planlösningen är öppen och trevlig med gott om plats för vänner och bus. Köket har svängrum och hängplats för en hel drös kockar och gäster. Helfräscht badrum, tre fina sovrum och uteplats under tak i bästa solläge. Allt i ett behändigt plan, vad mer kan man önska? Ett bra läge kanske? Grattis! Du bor bland charmiga villor mitt på Villavägen i centrala Bankeryd. Några minuters promenad till mataffärer, vårdcentral, skolor och förskolor. Bussen stannar strax utanför, men det går ännu fortare att ta tåget in till stan. Perrongen ligger ett stenkast bort och sedan är du i city på tio minuter. Ja, vad säger man. Perfa helt enkelt!

Snabbfakta
Adress Villavägen 14
Område Bankeryd
Bostadstyp 1-plansvilla
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 121 + 27 kvm
Tomtareal 938 kvm
Byggår 1986
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Hall

"Vi eldar i kakelugnen varje dag under vintern. Det är en liten pärla i huset"

Kök

Matplats

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

”Altanen är helt klart vår favoritplats hela sommaren.”

Badrum

Tvättstuga

Altan

Trädgård

"Det är ett smidigt hus och läget gör att det är lätt att få vardagen att funka"

Garage

Bankeryd

Planritning

Situationsplan

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning av info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket totalrenoverades förra året och är delvis från HTH och IKEA. Samtliga vitvaror byttes ut i samband med renoveringen. Integrerad kyl och frys i fullhöjd (AEG), ugn och mikro i arbetshöjd (IKEA), integrerad diskmaskin (IKEA) samt induktionshäll (AEG). Hammerins bygg utförde renoveringen.
Badrummet totalrenoverades 2017 av JW Kakelsättning AB. Lyxigt med både dusch och badkar! Fötterna värms med elburen golvvärme. Kvalitetsdokument finns om så önskas.
Frånluftsvärmepumpen i huset är av märket Bosch och installerades 2013. I samtliga rum i huset finns vattenburna radiatorer.
Genomförda förbättringar inomhus 2017/2018; genomgående parkettgolv, samtliga väggar är omtapetserade och målade, klinker i hallen och runt kakelugn, nya innedörrar.
Genomförda förbättringar utomhus 2017/2018; fasadbelysning installerades, delar av fasad utbytt på garage, altan på baksida, staket ommålat, totalrenovering av tak som gjordes av Bästa Tak AB.
Braskaminen vid matplatsen bidrar med såväl värme som en hög mysfaktor. Den har kontrollerats årligen av sotare, utan anmärkning.
Villavägen 14 är i dagsläget inte ansluten till fiber, men om så önskas så finns möjligheten att koppla på Wetternet. Kostnaden är cirka 17.500 kronor och det får man som köpare stå för själv.
Hatthyllan i smide ingår inte i köpet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Villavägen 14
Område
Bankeryd
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
121 + 27 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 938 kvm
Energideklaration
Energiklass E , 90 kWh/m2 och år
KARTA