Viktor Rydbergsgatan 70, tio rum och kök

Stöddigt stort på Bymarken

Svängrum, andrum och mellanrum. Här har du alla ytor och funktioner du behöver. En solid tegelbit som erbjuder cirka 370 kvadratmeter bo- och biytor. Rymdupplevelsen är inte sämre när det gäller utsikten. Från vardagsrum och uterum har du vid klart väder ett mäktigt panorama som sträcker sig från centrum hela vägen upp till Ombergs branter. Både morgonsol och kvällssol från samma fönster, i alla fall mitt på sommaren.

Minst sagt frikostiga sällskapsytor, vilket dock på intet sätt inkräktar på sovplatserna. Fyra sovrum uppe som alla har utgång till balkong eller uteplats, och minst ett sovrum i suterrängplan, lite hur du väljer att disponera huset. Biytorna är en dröm för dig som som har svårt att skilja dig från prylar du egentligen inte behöver. Uthyrningslägenheten på gaveln nere är tipp-topp, och redo att hyras ut direkt.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Johan Marklund, ansvarig mäklare

Snabbfakta
Adress Viktor Rydbergsgatan 70
Område Bymarken
Bostadstyp Suterrängvilla i två plan
Antal rum 10 rum och kök
Bo & biyta 310 + 60 kvm
Tomtareal 1181 kvm
Byggår 1966
Pris 8.000.000 kr eller högstbjudande
Kontakt

Skicka
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Huvudentré

"Det finns inte så många villor med så stora ytor ens på Bymarken. Det blir fint att en ny familj flyttar in med barn som får stora ytor att röra sig på."

Vardagsrum och matsal

Allrum

Utsikten

Vinterträdgård

"Fotbollsplanerna borta på Bymarksvallen ligger väldigt nära om du har barn som vill börja träna. De tre paddelbanorna lockar både stora och små."

Sovrumsavdelning

Kök

"Det är ett snällt hus, och varmt. Man trivs här, det var fint både att växa upp i det och att komma hem och hälsa på även när man blivit vuxen och stod på egna ben."

Badrum

Allrum i nedre plan

"Vi gjorde ett jätteryck 2017 med hjälp av Byggkompaniet som fick i uppdrag att totalrenovera uthyrningslägenheten, och den är verkligen i superfint skick nu."

Uthyrningslägenhet

Husets biytor

Dubbelgarage

Trädgård

Planritning

Mäklaren informerar
Fastigheten har varit i samma familjs ägo sedan 1979. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och underhåll som utförts under årens lopp och annan info som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt förvärv.
Köket är ett italienskt ekkök som installerades runt 1980 och samtliga vitvaror byttes 2004.
Husets samtliga fönster och balkongdörrar är bytta i två omgångar, under åren 2009 och 2015. Utförare av jobbet var Mockfjärds Fönster AB och Nordiska Thermassiv AB.
Yttertaket på både huvudbyggnad och garage lades om under 2017 med bandtäckt plåttak. Utförare var Byggnadsplåt i Jönköping AB.
Ytan vid groventrén i nedre plan renoverades med hjälp av hantverkare 2015 i samband med en försäkringsskada då ett vattenrör från poolen frös sönder.
I huset finns totalt tre eldstäder, två öppna spisar i allrum och vardagsrum i entréplan (används ej idag) och en braskamin i allrummet en trappa ner (fungerande och kontrollerad).
Uthyrningslägenheten i nedre plan totalrenoverades med hjälp av Byggkompaniet i Jönköping AB under 2017. Denna har egen ingång på gaveln i nordväst och till och med en egen grind ut mot gatan med stensatt gång fram till entrédörren. Köket är fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugnm och micro. I duschrummet som har elburen golvvärme finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En luftvärmepump som också kan leverera kyla finns installerad i uthyrningslägenheten. Lägenheten har också försetts med egen elmätare om du vill debitera din hyresgäst för elen separat.
Säljare är ett dödsbo som har som önskemål att låta sälja huset med friskrivningsklausul. Som köpare är det därför extra viktigt att ni i god tid innan ett eventuellt förvärv låter utföra alla de undersökningar som ni vill göra, då det i efterhand inte går att inleda diskussion eller tvist om eventuella dolda fel.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Viktor Rydbergsgatan 70
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
10 rum och kök
Bo & biarea
310 + 60 kvm (faktisk uppmätning enl SS21054)
Tomt
Areal: 1181 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass D , 52 kWh/m2 och år
Pris
8.000.000 kr eller högstbjudande
Tillträde
Enligt överenskommelse
BYGGNAD
Byggnadstyp
Suterrängvilla i två plan
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong och trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas och 2-glas (2009/2015)
Bjälklag: Betong
Tak: Bandtäckt plåttak (2017)
Utv.plåtarbete: Galvaniserad plåt
Ventilation: Självdrag
Byggnadsår
1966
Uppvärmning
Bergvärme (Nibe 1215, 2003)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Driftskostnad
36.731 kr/år
Specifikation Drift
Uppvärmning: 15.200 kr/år
El: 7.600 kr/år
Vatten: 3.300 kr/år
Renhållning: 3.030 kr/år
Försäkring: 7.601 kr/år
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning av el (uppvärmning och hushållsel) för både hus och uthyrningslägenhet: 19.000 kWh/år
Fastighetsbeteckning
Stormhatten 13
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
5.026.000 kr (2018)
Kommunal fastighetsavgift
8.349 kr
Summa pantbrev
1.261.000 kr
DOKUMENT
KARTA