Vevslupsgränd 2, tre rum och kök

Framfusigt vid stranden

Näst högst upp, men ändå jordnära. Och sjönära. Balkongen i första raden mot vattnet och den är fantastisk både med öppen och stängd dörr, både sommar och vinter. För när du sitter i vardagsrummet i goaste fåtöljen så ser du rätt ut genom allt glas och kan se skridskoåkarna komma girande över isen, eller roddarna när den tiden kommer. Kanske läge att skaffa en egen farkost som du kan ge dig ut på sjön med; en kajak kanske?

Från balkongen och vardagsrummet har du full koll upp mot Järabacken och Skinnersdal. Och ser man på, även Egnahem i Huskvarna syns tydligt. När löven spricker i vår kommer du se hur skogen runt Strömsberg sakta byter kläder, från grått till grönt. Lägenheten i sig är inte så dum den heller. En stor rymlig 3:a i dagsläget, men med potential att bli en 4:a. Det skulle gå att skapa ett litet gästrum eller arbetsrum om du lägger beslag på ett av norrfönstren i vardagsrummet, som är stort nog ändå.

Snabbfakta
Adress Vevslupsgränd 2
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 103 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.990 kr/mån
Inkluderar Värme
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

Balkong

Hall

"Innan huset började byggas och det bara fanns en ritning att titta på så kunde man välja att göra detta till en fyrarummare, men jag valde att behålla den stora klädkammaren."

Kök

Matplats

Duschrum

"Trots att man bor mitt i stan så är det grymt tyst, man hör verkligen ingenting av Barnapsgatan. Och nedanför huset krypkör ju mest boende i omådet."

Sovrum 1

Badrum och tvätt

Sovrum 2

"Det kommer bli fint att se parken nedanför balkongen börja grönska när våren kommer. Och skönt att veta att sjöutsikten aldrig kommer bli förbyggd."

Dubbla klädkammare

Huset

"Kvarteren runtomkring blir allt mer levande med butiker, restaurang, café och apotek. Nya Hemköp några minuter bort är en riktig höjdare, bra utbud och superfräscht!"

Omgivning

Planritning

Alternativ planlösning

Mäklaren informerar
Bostadshuset är uppfört under 2016-2017 och denna lägenhet är i absolut nyskick då denna inte varit bebodd sedan bygget stod färdigt. Inte en repa i parkettgolven!
Köket kommer från HTH och har mattlackade släta luckor med grepplist och arbetsbänken är i laminat. Över arbetsbänken sitter dimbara LED-spotlights och alla vitvaror kommer från Bosch. Även tvättmaskin och torktumlare i stora badrummet kommer från Bosch. Köket fullutrustat med integrerad diskmaskin gömd bakom en skåpslucka, fullstor kyl & frys och både varmluftsugn och micro. Fläktlösningen över induktionshällen är mycket prydlig och smart då man drar ut en lucka för att aktivera fläkten - både snyggt och prakiskt!
Lägenheten går att disponera om till en 4:a (se alternativ planlösning) om man tar bort den stora klädkammaren i anslutning till hallen och sätter upp väggar och dörrblad med ingång till det fjärde sovrummet med ingång från hallen.
Båda badrummen har vattenburen golvvärme som sköts av föreningen och detta ingår i månadsavgiften.
I månadsavgiften om 4.990 kr ingår all uppvärmning av lägenheten. Föreningen har förhandlat fram ett gemensamt TV- och bredbandspaket via Telia och genom detta kan du även få IP-telefoni. Att vara med på detta gemensamma är obligatoriskt för boende i föreningen och månadskostnaden för bredband, TV och telefon är för närvarande 229 kr. Föreningen tillämpar även individuell mätning av varm- och kallvatten och har ett gemensamt abonnemang för hushållsel. Snittkostnaden för detta ligger runt 600 kr/månad fördelat på ett års förbrukning.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Vevslupsgränd 2
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
103 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.990 kr/mån inkl värme
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarnas kostnad för hushållsel, försäkring, vatten och bredband uppgår till cirka 740 kr per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA