Vevslupsgränd 2, fyra rum och kök

Framfusigt vid stranden

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med visning inom kort. Maila info@vastanhem.se om du önskar ytterligare information redan nu.

Snabbfakta
Adress Vevslupsgränd 2
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 103 kvm
Avgift 5.089 kr/mån
Pris 3.600.000 kr eller högstbjudande
Visning

Visning hålls om

20 dagar


Visning 6 oktober


Samt 6 oktober


Intresseanmälan
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer
BOSTAD
Adress
Vevslupsgränd 2
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
103 kvm
Månadsavgift
5.089 kr/mån
Pris
3.600.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
FÖRENING
Typ
Bostadsrättsförening
Förening
Brf Pappersmakaren

Brf Pappersmakaren är den tredje inflyttade bostadsrättsföreningen i Jönköpings helt nya stadsdel Munksjöstaden. Föreningen äger fastigheterna Marinen 4 och Marinen 8 vilka är belägna mellan Barnarpsgatan och Munksjöns strand. Fastigheten bebyggdes under 2016-2017 med fyra mer eller mindre sammanbyggda flerbostadshus bestående av två huskroppar med 4 våningar, en huskropp om 6 våningar, samt en högbyggd del om 11 våningar. Totalt rymmer föreningens byggnader 80 lägenheter. I källarplanet finns 47 parkeringsplatser i varmgarage samt cykel- och lägenhetsförråd. Den totala bostadsytan i föreningen uppgår till 6 292 kvm.

Innergårdsmiljön är mycket trevlig med en tydlig arkitektonisk utformning som matchar byggnaderna. Gräsytor, plattsättningar och planteringar som de närmsta åren kommer att utvecklas till en grön oas. Skötsel av gemensamma ytor handhas av Riksbyggen Service. Även den ekonomiska förvaltningen av föreningen sköts genom Riksbyggen.

I föreningens fastighet är samtliga lägenheter kollektivt anslutna till Telias Triple Play, kommunikationstjäster via fiber. I avgiften som debiteras med 229 kr/månad ingår för närvarande ett basutbud av tv-kanaler samt även bredbandsanslutning och trafik, hastigheten på detta är ca 8-10 Mbit/sekund. Även IP-telefoni ingår. Varje enskild medlem kan naturligtvis komplettera tjänsterna ytterligare direkt mot Telia. Dessa tjänster ingår ursprungligen inte i månadsavgiften till föreningen men avtalet är kollektivt tecknat av föreningens medlemmar, därför är denna kostnad ett obligatoriskt tillägg. Utöver grundavgiften till föreningen tillkommer därför en avgift för datatjänsterna om 229kr/månad. Ett upplägg som blir mycket billigare än att varje enskild medlem tecknar egna avtal!

I föreningens garage finns 47 parkeringsplatser där merparten hyrs ut till medlemmar för 700 kr/mån. Platserna fördelas enligt kösystem. Några platser reserveras som besöksparkeringar och några för gemensam bilpool. För medlemmarnas gäster finns även att övernattningsrum som kan hyras dygnsvis.

Föreningen tillämpar individuell mätning av varm- och kallvatten samt hushållsel. Kostnad för förbrukning är naturligtvis högst individuell och påverkningsbar, men har ursprungligen beräknats till ca 600 kr/månad för en normallägenhet.

Samtliga medlemmar i föreningen erbjuds 3 års fritt medlemskap hos Sunfleet som tillhandahåller bilar för smidig uthyrning till medlemmarna i föreningen. Bilar kommer att finns tillgängliga i föreningens garage. Medlemskap utan anslutningsavgift gäller t o m februari 2020.
Andel i föreningen
0 %
DOKUMENT
KARTA