Vevslupsgränd 2, tre rum och kök

Magi över Munksjön

Högst upp, längst fram och med en balkong som tar för sig överlägset av Munksjöns hela södra del. En lägenhet för alla livets stadier. Med barn eller med barnbarn, tvåsamhet, tresamhet eller ensam med världen framför fötterna. Lägenheten så nära nyskick du kan komma, trots att två år snart har gått sedan inflyttning. Utsikten kommer dock aldrig bli gammal; evigt ny varje dag. Här är det inte bara sjön som gör intryck, utan även hela horisonten med Bondberget, Strömsbergsskogen och Huskvarna längst bort i österled.

När vi på Västanhem kom på besök första gången låg morgonsolen spikrakt in igenom hela lägenheten och lyste upp ända bort till sängkammaren. Magi. Lägenheten hade från början option på att vara en fyrarummare. Och du som vill kan fortfarande sätta upp en vägg mellan fönstren i matrumsdelen och skapa ett litet eller större sovrum till, beroende på om klädkammaren offras eller inte.

Snabbfakta
Adress Vevslupsgränd 2
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 103 kvm
Vån & Hiss 4 av 4 (Hiss finns)
Avgift 5.089 kr/mån
Inkluderar Värme
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"På helgerna springer vi gärna bort och köper nybakat bröd eller bullar från Rosetten"

Hall

Matplats

"Planritningen ger möjlighet att välja till ett sovrum till om man vill. Men då ryker den ena av de två klädkamrarna."

Vardagsrum

"Det är vi som lagt kompositgolvet på balkongen och tycker att det blir lite mjukare att gå på jämfört med den råa betongen."

Balkong

Kök

Badrum 1

Sängkammare

"Högst upp och längst fram mot vattnet med en stor balkong var vad som krävdes för att locka oss till Munksjöstaden."

Badrum 2

"Smidigt att kunna snabbt snöra på sig löparskorna och ta en tur runt Munksjön precis när man känner för det. Så har vi gymmet borta i toarullen"

Sovrum

Dubbla klädkammare

"Det är en fin bit av nya Torpa; egen mataffär, gym, vårdcentral bageri och snart en bra pizzeria. Genomfartstrafiken har du dessutom helt på andra sidan."

Munksjöstaden

Planritning

Planritning (alternativ)

Mäklaren informerar
Bostadshuset är uppfört under 2016-2017 och denna lägenhet är i absolut nyskick då det bara har varit en ägare sedan huset stod klart.
Köket kommer från HTH och har mattlackade vita luckor och arbetsbänken är i laminat. Över arbetsbänken sitter dimbara LED-spotlights och alla vitvaror kommer från Bosch och är rostfria. Köket är fullutrustat med diskmaskin, fullstor kyl & frys, induktionshäll och både varmluftsugn och micro. Även tvättmaskin och torktumlare i stora badrummet kommer från Bosch.
En balkong med vy rakt ut mot den blivande strandpromenaden och Munksjön ger en skön plats att koppla av på. Vill man sitta ute och värma sig så visar sig solen på balkongen tidigt under morgontimmarna och håller sig kvar en stund på förmiddagen.
Lägenheten går att disponera om till en 4:a (se alternativ planlösning) om man tar bort den stora klädkammaren i anslutning till hallen och sätter upp väggar och en dörr med ingång till det tredje sovrummet med ingång från hallen.
Båda badrummen har vattenburen golvvärme som föreningen sköter och detta ingår i månadsavgiften.
I månadsavgiften om 5.089 kronor ingår all uppvärmning av lägenheten. Föreningen har förhandlat fram ett förmånligt gemensamt TV- och bredbandspaket via Telia och genom detta kan du även få IP-telefoni. Att vara med på detta gemensamma är obligatoriskt för boende i föreningen och månadskostnaden för bredband, TV och telefon är endast 229 kronor. Föreningen tillämpar även individuell mätning av varm- och kallvatten och har ett gemensamt abonnemang för hushållsel. Snittkostnaden för detta ligger runt 200 kronor i månaden fördelat på ett års förbrukning.
Den som bor här får fritt medlemskap hos Sunfleet vilka tillhandahåller bilar för smidig uthyrning till medlemmarna i föreningen. Bilarna är parkerade nere i garaget.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Vevslupsgränd 2
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Våningsplan
4 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
103 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.089 kr/mån inkl värme
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarnas kostnad för hushållsel, försäkring, vatten och bredband uppgår till cirka 740 kr per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA