Veragatan 10, tre rum och kök

Vid gavel över Vätterbygden

Att utsikten är milsvid är ingen överdrift på Veragatan. Dessutom fönster i tre väderstreck här på gaveln. Du har full koll upp mot Strömsberg och vidare bort mot Bondberget. Samtidigt har du urskogen i ryggen när du sträcker ut i dubbelsängen; noll insyn men säkert en och annan fågel som kvittrande tittar in. Lördag och söndag har du hur mycket roliga stigar som helst att utforska upp mot Vattenledningsparken. Ja, det går bra på tisdagar också.

Lägenheten är genomgående renoverad från golv till tak; från väster till öster. Enhetligt, genomgående och konsekvent är nyckelorden som genomsyrar alla val och utförande. Valnöt på alla golv och bänkskivor. Sedan några väggar flyttats eller tagits bort i kök och vardagsrum, har tak och väggar blivit kritvita; samma med de nya innedörrarna. Golvvärme i hela lägenheten, sedan 50-talet.

Snabbfakta
Adress Veragatan 10
Område Gräshagen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 77 kvm
Vån & Hiss 4 av 9 (Hiss finns)
Avgift 3.751 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök

"Vi tog ett helhetsgrepp om varenda kvadratmeter innan vi flyttade in, allt fick ryka. Vi flyttade väggar och gjorde om från grunden, och är fortfarande väldigt nöjda med hur det blev."

Vardagsrum

Balkong

"Föreningen har precis påbörjat en balkongrenovering som kommer vara klar när vi flyttar, det kommer bli väldigt fint."

Sovrum 1

Duschrum

"Duschrummet är nästan 50 procent större än original om man mäter upp golvytan, tack vare att vi flyttade väggarna."

Sovrum 2

Föreningens hus

"Du bor inte mitt i stan, men har väldigt nära till allt; det som är exotiskt är att ha en riktig trollskog så nära, det tänker inte alla på."

Planritning

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2014. Nedan följer en kortare sammanfattning av förändringar och renoveringar som gjorts sedan dess och annan information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt förvärv.
2014 - Omfattande helrenovering/ombyggnad av köksdelen. En vägg togs ned mellan kök och matplats för att skapa ett större kök och för att få till bättre arbetsytor. Ny disponering av köket med mer skåp och mer arbetsbänkar, vita spegelluckor och arbetsbänk i valnöt samt nyläggning av valnötsparkett. Induktionshäll, fullstor kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn och spisfläkt. Samtliga vitvaror från Siemens.
2014 - Utbyggnad av badrum genom att två väggar flyttades, en ut mot hallen och en mot vardagsrummet. Tack vare detta smarta ingrepp fick dels köket möjlighet till en längre arbetsbänk och dels förstorades badrummets golvyta med närmare 50%. Vitt kakel på väggarna och mörkare klinker på golvet, allt arbete utfört av behöriga fackmän. Kommod, väggskåp och spegel från Aspen och INR, rejäl duschhörna om 90x90 cm med takdusch från Mora och även tvättställsblandare från Mora.
2014 - Ombyggnad av stora sovrummet. En före detta klädkammare togs bort för att skapa mer golvyta och en rejäl skjutdörrsgarderob, på så sätt har man här inne kunnat ha både en och två barnsängar samtidigt som en fullstor dubbelsäng. Valnötsparkett av samma typ som i övriga bostaden och samtliga ytskikt ommålade.
2014 - Ommålning av väggar och tak i det mindre sovrummet samt inläggning av valnötsparkett.
2016 - Montering av valnötslaserade vägghyllor i det mindre sovrummet, platsbyggnation av förvaringsmöbel och inläggning av turkos heltäckningsmatta i "lekhörnet" i detta sovrum.
2014 - Renovering av vardagsrum med ny valnötsparkett, ommålning av samtliga väggar och ommålning av tak.
2014 - Renovering av entré/hall med gråa klinkerplattor innanför ytterdörren, montering av spotlights i taket, byggnation av spegelgarderob som tar hand om ytterkläder och skor samt ommålning av väggar och tak.
2014 - Byte av samtliga eluttag och strömbrytare samt omlackering av samtliga innerdörrar.
Bostadsrättsföreningen har synnerligen god ekonomi och omförhandlade sitt avtal med Telia för ett tag sedan och sedan dess ingår både värme, vatten, kabel-TV och bredband via fiber (100/10 Mbit/s) i månadsavgiften.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Veragatan 10
Område
Gräshagen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1959
Våningsplan
4 av 9 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
77 kvm (föreningens information)
Energideklaration
141 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.751 kr/mån värme, vatten, kabel-TV och bredband
Driftskostnad
4.500 kr/år
Specifikation Drift
El: 3.000 kr/år
Försäkring: 1.500 kr/år
Beräknat antal pers: 4
Nuvarande ägares beräknade årskostnad för hushållsel och hemförsäkring: 4.500 kr/år.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA