Veragatan 10, tre rum och kök

Milsvid utsikt på 65 kvadrat

Den här lägenheten är renoverad med fingertoppskänsla. Enhetlig ekparkett över alla ytor, dessutom inlagt utan trösklar och skarvar in i köket och de två sovrummen, vilket bidrar till att dessa kloka 65 kvadrat upplevs större och rumsligare. Badrum och kök uppdaterade med samma diskreta ambition: att funka och vara fräscha i många år framöver. Om du undrar var elementen är, så kan vi upplysta om att detta är ett av de första flerbostadshusen med golvvärme i hela lägenheten.

Lägenheterna på Veragatan bjuder på ståtlig utsikt. Men att komma hem till Vera innebär också att du har vacker skog på armlängds avstånd upp mot Vattenledningsparken, med kilometervis med små stigar hit och dit, upp och ner. Just här i nummer 10 har du dessutom fri sikt in mot stan, mellan grannhusen. Både mondänt och naturellt på samma gång. Buss- och cykelvägar åt alla håll, och vill du snabbt ut på 40:an och E4:an har du egen påfart.

Snabbfakta
Adress Veragatan 10
Område Gräshagen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 65 kvm
Vån & Hiss 4 av 9 (Hiss finns)
Avgift 3.304 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV, bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Skohyllan i hallen har min svärfar snickrat, den är väldigt praktisk, skräddarsydd för att passa just där. Den lämnar vi kvar till nästa ägare."

Vardagsrum

Inglasad balkong

"Balkongen är inglasad vilket vi har uppskattat och dragit nytta av många månader om året. Det är inte alla som har gjort den investeringen."

Kök

Badrum

"Att förra ägaren fick in både tvättmaskin och tumlare i badrummet är ett millimeterjobb. Men det är skönt att ha egen tvättmaskin i lägenheten."

Sovrum 1

"Den tidigare ägaren klädde luckorna med plåt, vilket ger en unik designfeature samt att det är mindre underhåll och lått att torka av om det behövs. Garderoberna i hallen är i princip allt vi behövt i förvaringsväg."

Sovrum 2

Förening

"Vi har gillat den här mellan-känslan som finns här; både skog och stad på så nära håll, både Ica och stigar."

Omgivning

"Den öppna marken runt husen ägs av föreningen, och det finns ett fornminne precis intill med skylt att läsa på, här kommer det inte byggas något mer."

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2017. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
I hela lägenheten finns vattenburen golvvärme.
I köket finns följande maskinell utrustning: ugn (Husqvarna), induktionshäll (Cylinda), ugnsfläkt (GT Thermex), mikrovågsugn (Sharp), diskmaskin (Husqvarna), kyl (Husqvarna) och frys (Husqvarna). Köket totalrenoverades under 2016/2017 och arbetet utfördes av JS Snickeri i Bankeryd AB. Årtalet på mikrovågsugnen är osäker.
Badrummet renoverades under samma period som köket, och det gjordes av Grännamurarns Plattsättning. Här finns tvättmaskin (Electrolux) och torktumlare (Electrolux) i full storlek. Handdukstorken är vattenburen, likaså golvvärmen.
Balkongen har ett härligt solläge där solen tittar in strax efter lunchtid och håller sig kvar till cirka klockan 20 under sommartid. Balkongen har fått en renovering av föreningen vilket slutfördes under 2020.
Lägenheten är utrustad med jordfelsbrytare.
Telia är föreningens leverantör av mediatjänster och fiber finns indraget. I månadsavgiften ingår såväl ett grundutbud av TV-kanaler som bredband (100 Mbit/sek).
Parkeringsplats kan hyras genom föreningen för 100 kronor per månad. Till dessa är det separat kö. Parkeringsplatser finns också utmed gatorna i närområdet.
Till lägenheten följer ett vindsförråd om cirka sex kvadratmeter och en matkällare nere i källaren.
Inga större renoveringar är planerade. Månadsavgiften har styrelsen låtit vara oförändrad för 2020 men en avgiftshöjning på några procent är planerad för 2021 (uppgifter från ordförande 20/8-20).
Visa mer
BOSTAD
Adress
Veragatan 10
Område
Gräshagen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1959
Våningsplan
4 av 9 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
65 kvm (föreningens information)
Energideklaration
141 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.304 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV, bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel uppgår till cirka 150 kronor per månad och för hemförsäkring till cirka 125 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA