Veragatan 10, tre rum och kök

Högfärdigt luxvärde

Som att stå på Tabergs topp, fast mycket närmare stan. Näst högst i huset, fönster i tre väderstreck, och även en mulen dag är ljuset slående. Mer vättern, mer stadsprofil, mer himmel, och faktiskt väldigt mycket "grönsaker" precis in på huset. Renoveringen av denna 3:a må vara exemplarisk och pedantisk, men det är ändå utsikten som du kommer att häpna över först. "Högfärdig" och "överlägsen" det mesta du sett innan. Alltså mycket positiva omdömen i detta fall. Häng med upp och kolla själv!

Ett framtidigt hus på 50-talet, med en arkitekt som måste höjt blicken rejält över sina kollegor. Vad sägs om golvvärme i hela lägenheten, betongglas i trapphallen och en rolig hisslösning utanpå huset, där du kliver ut på vartannat mellanplan. Dessutom en föredömlig HSB-förening som inte låtit tidens tand sätta några spår. Tvärt om - hus och räkenskaper är lika välskötta. Bland annat är alla fönster bytta på senare år, vilket bidrar till nyskickskänslan även inne.

Snabbfakta
Adress Veragatan 10
Område Gräshagen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 77 kvm
Vån & Hiss 8 av 9 (Hiss finns)
Avgift 3.493 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Det är som en ny tavla utanför varje dag, och du blir nästan alltid lika överraskad."

Sovrum - Arbetsrum

Matplats

Kök

Utsikt

"Lägenheten har ytorna på rätt ställe brukar vi säga, där det gör skillnad, som i köket och vid matplatsen."

Badrum

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

"Jag tror vi har tvättat en gång i källaren, att ha egen tvättmaskin är lite lyxigt, och det torkar fort på balkongen."

Walk-in-closet

Föreningen

Planritning

Mäklaren informerar
En otroligt välrenoverad lägenhet i klassisk tidlös stil med en mycket tilltalande planlösning. Lägenheten totalrenoverades 2012 av tidigare ägare då samtliga ytor gick igenom minutiöst. Nedan nämns i stora drag vad som har gjorts under den stora renoveringen och även efteråt;
Samtliga golv slipades och vitbetsade när nuvarande ägare flyttade in 2014 och då målades även sovrummet och hallen om.
I entrén monterades ett helt nytt förvaringssystem med inredning från Elfa. Ett mycket praktiskt system som sväljer det mesta.
Badrummet totalrenoverades med kakel och klinkers och fick en bättre anpassad planering då duschen flyttades. Allt porslin bytt. Kommod och belyst spegel från Hafa. Dörrar i klarglas mot dusch. Här finns också en tvättmaskin från LG som är inköpt 2012.
Köket totalrenoverades och fick också en moderniserad planering. IKEA-kök med vitvaror från Siemens och Bosch. Självklart finns induktionshäll, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin.
Lägenheten har golvvärme i samtliga ytor!
Balkongen har ett härligt solläge där solen tittar in strax efter lunchtid och håller sig kvar till kvällen. Värmen stannar längre.
Föreningen har för närvarande avtal gällande kommunikationstjänster med Com Hem som löper ut september 2018. Under hösten 2017 kommer föreningen ansluta sig till fiber och samtliga lägenheter kommer vara anslutna till ett gruppavtal där bredband, TV och telefoni kommer ingå i avgiften. Föreningens medlemmar har beslutat sig för att ansluta sig till Telia vilket innebär att det blir en avgiftshöjning med cirka 175 kronor i månaden, vilket anses vara en relativ liten höjning till vad man får för pengarna. Varje lägenhet kommer få en trådlös router plus ett uttag i vardagsrummet och även en TV-box. Fram till att avtalet med Com hem löper ut kommer höjningen vara på 205 kronor och efter det sänks det med 30 kronor.
Lägenhetens förråd finns på vindsplan och matkällarförrådet i källarplan.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Veragatan 10
Område
Gräshagen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1959
Våningsplan
8 av 9 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
77 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.493 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Kostnaden för hushållsel för en ensam boende i bostaden uppskattas till cirka 260 kronor per månad. Kostnad för hemförsäkring uppskattas till cirka 95 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA