Vegagatan 4B, tre rum och kök

Lummig lyx i parksoffan

Idas Park är en liten ”Central Park” mitt på Torpa, där lövträden susar och fontänen plaskar. Och här mitt på lilla Vegagatan har du allt detta mitt framför fönstret, både i vardagsrummet och i köket. En glasad bredsida mot söder som gör tapeter eller grönskande fondvägg helt överflödiga. Gatan är dessutom enkelriktad så trafiken är minimal trots det centralstyrda Torpa-läget. Ostörda tupplurar utlovas på balkongen åt samma håll.

Det fina i lövsuset är att lägenheten har de två sovrummen mot gården som är ännu lugnare. Här sover du med fönstret öppet året runt, och är det riktigt varmt i sommarnatten är det bara att öppna korsdrag. Kök och badrum välrustade för många års framtida tjänstgöring. Gamla ekparketten har fått en rejäl svärta och resten av lägenheten har nytt golv i samma anda. Nuvarande ägare har byggt en fiffig ”parksoffa” utmed långa fönstret, där du kan kudda upp och ligga och läsa.

Snabbfakta
Adress Vegagatan 4B
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 71 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns ej)
Avgift 2.487 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Huset

Föreningen

Idas park

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2008. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Hela lägenheten målades om 2018. Under 2008 byttes golven och fiskbensparketten betsades i en mörkare kulör. Samma år byggdes sittbänken i vardagsrummet. I bänken har du förvaringsmöjligheter.
Till lägenheten hör två förråd. Ett väl tilltaget vindsförråd om cirka tolv kvadratmeter samt ett mindre källarförråd om cirka åtta kvadratmeter.
Från den härliga söderbalkongen kan solen under sommartid avnjutas under större delen av dagen fram till sen eftermiddag.
Föreningen har sju parkeringsplatser och två garageplatser. Dessa platser tilldelas enligt separat kösystem. I väntan på sin plats erbjuder kommunen boendeparkering i området.
Föreningens försäkring omfattar även bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter vilket innebär att detta inte behöver bekostas av dig som boende i föreningen.
I källaren finns cykelförråd samt tvättstuga som kan bokas av föreningens medlemmar.
Föreningens samtliga lägenheter är anslutna till Com Hem som kan leverera både kabel-TV (grundutbud ingår i månadsavgiften) och bredband. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Vegagatan 4B
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1959
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
71 kvm (föreningens information)
Energideklaration
135 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.487 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljaren kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till cirka 545 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA