Vegagatan 4B, rum och kök

Fågelbohögt vid parken

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med visning inom kort. Maila info@vastanhem.se om du önskar ytterligare information redan nu.

Precis under takbjälkarna mitt på Söder finns en liten karamell till bo. Ett krypin som är så privat det kan bli, men ändå mitt i stan. Du vet, ett sånt där hem som man längtar till efter en lång dag i skolan eller på jobbet. Här är tyst och mysigt, utan någon som helst insyn. Ändå rymligt nog att bjuda hem en hel hög med kompisar till. Tack vare smart planering känns de 34 kvadratmetrarna bra mycket större än så. Här finns såväl kök och badrum som sovalkov och vardagsrum (med fiskbensparkett minsann). Och kanske det allra bästa nu under sommarhalvåret – en supermysig balkong i bästa södersolläge och utsikt mot Idas park. Kom upp och se själv, mysigare litet förstabo är svårt att hitta!

Snabbfakta
Adress Vegagatan 4B
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1.5 rum och kök
Bo & biyta 34 kvm
Vån & Hiss 4 av 4 (Hiss finns ej)
Avgift 1.354 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
Pris 1.700.000 kr eller högstbjudande
Kontakt

Skicka
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Kök

"Jag gillar att köket är så ljust."

Vardagsrum

"Jag brukar dra ut bordet, då får vi plats rätt många här."

Balkong

"Jag älskar att sitta här på sommaren. Eller bara ha dörren öppen och släppa in sommarluften."

Sovalkov

"Det är faktiskt väldigt tyst här. Man hör knappt trafiken nere på gatan."

Badrum

Föreningen

Idas park

"Jag har trivts superbra här. Det är verkligen perfekt när man pluggar."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2018. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Till lägenheten hör två förråd. Ett väl tilltaget vindsförråd om cirka tolv kvadratmeter samt ett mindre källarförråd om cirka åtta kvadratmeter.
Från den härliga söderbalkongen kan solen under sommartid avnjutas under större delen av dagen fram till sen eftermiddag.
Föreningen har sju parkeringsplatser och två garageplatser. Dessa platser tilldelas enligt separat kösystem. I väntan på sin plats erbjuder kommunen boendeparkering i området.
Föreningens försäkring omfattar även bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter vilket innebär att detta inte behöver bekostas av dig som boende i föreningen.
I källaren finns cykelförråd samt tvättstuga som kan bokas av föreningens medlemmar.
Föreningens samtliga lägenheter är anslutna till Com Hem som kan leverera både kabel-TV (grundutbud ingår i månadsavgiften) och bredband. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Vegagatan 4B
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1959
Våningsplan
4 av 4 (Hiss finns ej)
Antal rum
1.5 rum och kök
Boarea
34 kvm (föreningens information)
Energideklaration
135 kWh/m2 och år
Månadsavgift
1.354 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Pris
1.700.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 200 kronor per månad och för försäkring till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Typ
Bostadsrättsförening
Förening
Brf Juneklippan

Bostadsrättsförening Juneklippan äger fastigheten Klippan 9 som uppfördes 1959 belägen i ett mycket bra läge strax intill Idas Park på Söder i Jönköping. Fastighetens adress är Vegagatan 4A samt 4B och består av 13 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätter. Dessa är fördelade på två ettor, fem tvåor, fem treor samt en lägenhet om fyra rum och kök. Total bostadsyta i huset är cirka 812 kvadratmeter. Bland större renoveringar som utförts på fastigheten märks den s.k. relining som utfördes av stammarna under 2010 och fasadrenovering 2019.

Föreningens ekonomi är mycket god. Vid utgången av 2018 hade föreningen banklån om 1 300 000 kr. Belåningsgraden uppgick vid utgången av 2018 till 1 601 kr/kvm, vilket är mycket lågt. Föreningens årsavgifter om 408 kr/kvm och år anses även det ligga i det lägre spannet av normalen.

I föreningen finns sju parkeringsplatser samt två garageplatser. Dessa platser tilldelas enligt ett separat kösystem.

Förråd till lägenheterna finns på såväl vindsplan som i källarplan. I källaren finns även cykelförråd samt tvättstuga som kan bokas av föreningens medlemmar.

Föreningens samtliga lägenheter är anslutna till Com Hem som kan leverera både kabel-TV (grundutbud ingår i månadsavgiften) och bredband. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Andel i föreningen
4.62 %
Andel av årsavgift
4.61 %
Lägenhetsnummer
147-147-013
DOKUMENT
KARTA