Vättersnipsgränd 1, tre rum och kök

Evig sjösida

Först är bäst, så är det alltid. Även när det gäller lägenheter. Ställ bilen i garaget, ta hissen rätt upp till ditt våningsplan så är du utom räckhåll för all stress i världen. Lägg dig tillrätta i soffan på balkongen för en tupplur. När du kvicknar till efter sisådär 20 minuter ser du din sambo på andra sidan sjön springandes motsols runt sjön. Snabbsnör du dina löpskor så möter ni varandra för en kyss i höjd med Spira, sen får ni välja väg hem. Eller tävla åt var sitt håll.

Att börja och sluta dagen med sjöutsikt är som en ständig semester. Här bor du i första ledet närmast sjön på femte våningen utifrån där balkongerna har börjat växa till sig i yta när fasaden faller utåt. Lägenheten är i nära nyskick, men inte helt original. Från att på pappret varit en tvåa är det nu en trea. Alltså med ett extra sovrum avstyckat från vardagsrummet. En option som arkitekten såklart tänkte på från början så att det finns fönster som väntar. Smart.

Snabbfakta
Adress Vättersnipsgränd 1
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 75 kvm
Vån & Hiss 5 av 12 (Hiss finns)
Avgift 3.878 kr/mån
Inkluderar Kabel-TV, bredband & IP-telefoni
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

"På pappret var det en tvåa när vi köpte, men vi byggde nästan direkt upp väggen till det lilla sovrummet, som vi använt mest som arbetsrum."

Balkong

"Balkongen har ju varit helt magisk under sommaren, vi satsade på ett skyddande fönster mot norr som gör att det är väldigt mycket lä. Men det går också att öppna om det behövs."

Kök

"Läget rakt mot sjön kommer ju aldrig förändras eller försämras; att vakna med solen som går upp över höjderna på andra sidan är faktiskt bäst på höst och vår."

Matplats

Sovrum 1

"Från sovrummet ser du rätt ut över både sjön och stan, insynen är minimal här på första raden."

Sovrum 2

Badrum och tvätt

"Vår hiss går rätt ner i källaren till garaget, men så är det inte i alla trapphus; en praktisk fördel både med barnstolar och tunga matkassar."

Huset

"Jo, det har blivit några varv runt Munksjön med barnvagnen så klart, men det är väldigt nära upp till Stadsparken också, då blir det lite mer naturkänsla."

Föreningen

Omgivningarna

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare flyttade in 2016 när lägenheten var helt nybyggd. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Nuvarande ägare gjorde följande tillval; integrerad diskmaskin, hörnskåpskarusell samt rostfria vitvaror i köket, spotlights i kök och badrum, dimmerfunktion i samtliga strömbrytare, extra TV-uttag och inglasning av fönsterglugg.
I HTH-köket finns följande vitvaror; induktionshäll, fläkt, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror är av det välkända märket Bosch förutom fläkten som är av märket Swegon.
Både tvättmaskinen och torktumlaren är av märket Bosch. Golvvärmen är vattenburen.
Lägenheten är registrerad som en tvåa men strax efter att nuvarande ägare flyttade in valde de att dela av en del av vardagsrummet för att skapa ett sovrum till. Väggen målades och tapetserades om i samband med uppförandet. Parkettgolvet som ligger i hela lägenheten, och under den tillbyggda väggen är intakt då borrning och fästning är i tak och vägg.
I köket, vardagsrummet och båda sovrummet finns TV-anslutning.
Under sommarhalvåret njuter man av solen från tidig morgon fram till tidig eftermiddag.
I lägenheten är det 2,60 meter upp till tak.
Föreningen tillämpar individuell mätning av varm- och kallvatten samt hushållsel.
Bredband (fiber) via Telia med 100/100 Mbit samt Telias TV-utbud ingår i månadsavgiften.
Till lägenheten hör ett förråd beläget på tredje plan som är på cirka sju kvadratmeter. Hissen precis utanför dörren tar dig hela vägen ner till förråds- och garageplanet.
Uthyrningslägenhet, cykel- och barnvagnsrum finns att nyttja för föreningens medlemmar.
Föreningen har 35 garageplatser att hyra ut till sina medlemmar och dessa kostar 700 kr/mån (kontrollerat med ordförande 2018-11-28).
På balkongen ligger det en uterumsmatta som ingår i köpet. Klädstången i hallen ingår inte i köpet.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Vättersnipsgränd 1
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Våningsplan
5 av 12 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
75 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.878 kr/mån kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Specifikation Drift
Nuvarande ägare har följande kostnader utöver månadsavgiften: kallvatten (ca 115 kr/mån), varmvatten (ca 115 kr/mån) och hushållsel (ca 153 kr/mån). Familjen består av två vuxna och ett barn under ett år.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse.
KARTA