Vättersnipsgränd 1, tre rum och kök

Himmelska vyer på elfte våningen

Skepp ohoj från elfte våningen! Som på en egen kommandobrygga kan du blicka ut över både Munksjön, Vättern och stadens östra domäner och milsvida skogar. Följ solens gång över himlen hela dagen utan minsta störning och njut av stadens speglingar i vattenytan när mörkret faller. Den magiska balkongen, eller snarare terrassen, i detta hem är kronan på verket och grädden på moset som blir juvelen i din vardag. Ett unikt och storslaget läge helt enkelt!

Invändigt bjuder hemmet på en ombonad del med hall, två sovrum och två badrum, som sedan öppnar upp sig i kök och vardagsrum i luftig planlösning. Önskas våningen disponeras mer som en fyrarummare delas balkongen enkelt i två delar, med en inglasad del och en öppen. Att allt är i nyskick gör det enkelt att flytta in och bara börja bo redan från dag ett. På den här nivån stör dessutom varken insyn eller stadsljud. Är du sugen på ett stadsnära liv på höjden? Välkommen upp!

Snabbfakta
Adress Vättersnipsgränd 1
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 97 kvm
Vån & Hiss 11 av 13 (Hiss finns)
Avgift 4.568 kr/mån
Inkluderar Värme
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Badrum

"Vi uppskattar verkligen att ha två badrum. Vem gör inte det?"

Sovrum 1

"Vi sover ofta med öppet fönster och störs aldrig av trafikljud."

Sovrum 2

Vardagsrum

Balkong

"Det här är ju hemmets höjdpunkt, helt klart. Utsikten härifrån på kvällen är något alldeles extra."

Kvällsvy från balkongen

Kök

"Jag tycker om när man kan vara med sina gäster medans man lagar mat."

Dusch - Toalett

Föreningen

"Vi cyklar nästan vart vi än ska. Ett smidigare liv får man leta efter!"

Munksjöstaden

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare flyttade in 2016 när lägenheten var helt nybyggd. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
I HTH-köket finns följande vitvaror; induktionshäll, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. Merparten av vitvarorna kommer från Bosch och installerades 2016. Diskmaskinen installerades 2017 och kommer från Husqvarna.
Tvättmaskinen och torktumlaren som står i det stora badrummet installerades även dessa 2016 och kommer från Bosch.
Tv- och nätverksuttag finns i vardagsrummet, vid matplatsen samt i båda sovrummen.
Garderoberna som står i "Sovrum 1" kan eventuellt övertagas efter överenskommelse med säljarna.
Takhöjden mäter 2,6 meter i samtliga rum.
Föreningen tillämpar individuell mätning av varm- och kallvatten samt hushållsel. Säljarna har under den senaste 12-månadersperioden haft en total kostnad om cirka 370 kronor per månad för dessa tre delar.
Till avgiften kommer ett obligatoriskt tillägg om 229 kronor per månad. För detta får lägenhetsinnehavaren ett grundutbud av tv-kanaler, bredband genom fiber (100 mbit/s) samt IP-telefoni. Tjänsterna levereras av Telia.
I huset finns en liten övernattningslägenhet som lämpar sig för två personer. Här finns ett pentry, badrum med dusch och sängplatser. Kostnaden för att hyra denna del uppgår i dagsläget till 200 kronor per dygn.
Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på tredje plan. Storleken uppgår till cirka sex kvadratmeter. Hissen precis utanför dörren tar dig hela vägen ner till förråds- och garageplanet.
Cykel- och barnvagnsrum finns att nyttja för föreningens medlemmar.
Föreningen har 35 garageplatser att hyra ut till sina medlemmar och dessa kostar 700 kr/mån. Tilldelning sker genom separat kö.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Vättersnipsgränd 1
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2015-2016
Våningsplan
11 av 13 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
97 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass D , 98 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.568 kr/mån inkl värme
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel har under den senaste 12-månadersperioden uppgått till cirka 145 kronor per månad. Föreningen tillämpar individuell mätning av kall- och varmvatten. Kostnaden för vattnet har under samma period som ovan uppgått till cirka 225 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
1/3 eller enl ök.
KARTA