Vattenledningsvägen 3, två rum och kök

Odlingslåda med två rum och kök

Alla har nog en liten trädgårdsmästare inom sig. Men bor du i lägenhet kan det vara svårt att få gräs mellan tårna och jord under naglarna varje dag. Flyttar du in på denna hörna, kan du åtminstone sätta en liten spade i jorden. Och dagdrömma om hur mycket tomaterna har vuxit tills du kommer hem från jobbet igen. Hur stor del av allmänningen utanför du kan annektera får du stämma av med föreningen.

Lägenheten är fint uppdaterad med ljusa golv och ett helt nytt kök med förvaring långt över det förväntade, med betoning på just lååååååååånngt. Förvaringspotentialen är lika imponerande. Det nya köket blev möjligt sedan några väggar fallit och det gamla mörka bunker-köket blev historia. Så fort du stiger in i lägenheten på suterrängplan har du siktlinje rätt ut i det gröna. Och därefter inte så dum utsikt över stan heller.

Snabbfakta
Adress Vattenledningsvägen 3
Område Mariebo
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 64 kvm
Vån & Hiss -1 av 5 (Hiss finns)
Avgift 3.993 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Köket var väldigt litet och instängt från början, nu har det plötsligt blivit väldigt socialt."

Kök

Vardagsrum

"Vi har börjat odla en hel del sedan vi flyttade hit, markläget gör att man inspireras, och det går säkert att utöka odlingarna om man vill."

Uteplats

Sovrum

"Vi drar ofta ut grillen på gräset utanför uteplatsen, sen kan man sitta både inne och ute och äta beroende på vädret."

Badrum

Klädkammare

Föreningen

"Perfekt med förråd, tvättstuga och cykelgarage så nära lägenheten och på samma plan."

Omgivning

Mäklaren informerar
En ljus och luftig lägenhet uppe på höjderna på Mariebo! Stora fönsterpartier i bland annat kök och vardagsrum får hela lägenheten att upplevas lätt och fin - ett kanonboende med generösa ytor och bra med förvaring.
På uteplatsen har man sol under stora delen av förmiddagen till tidig eftermiddag. Vill man följa solens strålar går det bra att flytta ut solstolen till föreningens gräsmatta, som är nästan som din egna. Staketet utmed uteplatsen är ommålat i år.
Köket totalrenoverades 2016 och fick också en moderniserad planering genom att man öppnade upp mot vardagsrummet. IKEA-kök med vitvaror från samma varumärke som köket. Självklart finns induktionshäll, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin.
Badrummet är uppfräschat med ny kommod, blandare, spegelskåp, samt ny bänkskiva över tvättmaskinen. Tvättmaskinen i badrummet inköpt i år och är från Bosch.
Samtliga golv byttes 2016 till de nuvarande parkettgolven som går igen genom hela bostaden. Alla väggar och tak är nymålade och i sovrummet sitter en trendig tapet. Ny klinkergolv i hallen. Elen i lägenheten är utbytt av Elkompaniet Carlström AB.
På samma plan, intill lägenheten, finns ett rymligt förråd om cirka sex kvadratmeter. Intill förrådet finns även huset tvättstuga. Allt på samma plan - Nära och bra!
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Vattenledningsvägen 3
Område
Mariebo
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1989
Våningsplan
-1 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
64 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.993 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägares beräknade månadskostnad för hushållsel och försäkring: 215 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA