Västra Holmgatan 35, fyra rum och kök

En modern Kålgård

Uteplats på baksidan, balkong på framsidan, morgonsol och kvällssol. Och däremellan tre sovrum, två badrum och en stor volym med kök och vardagsrum i ett. En halvtrappa upp från gågatan är en fördel både för barnfamiljen och för dig som vill ha ett jordat läge på baksidans gård. Som ett bra radhus fast i ett plan. Smidigare kan det inte bli. Fritt fram att underhålla dina gröna fingrar, eller så lutar du dig tillbaka och ser hur häck och gräs tuktas.

Fyrorna på Kålgården är näst intill rariteter, men här har du en som dessutom är mycket välplanerad och redo för ett stort hushåll. Eller om du flyttat från hus och har svårt att skilja dig från prylar. Badrummen i varsin ände; två stora förråd inne i lägenheten, och två externa; största sovrummet med stor pardörr mot vardagsrummet vilket öppnar för flexibel användning som matsal eller bibliotek. Naturlig och logisk utgång till den gröna baksidan för både gäster och egna familjen.

Snabbfakta
Adress Västra Holmgatan 35
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 96 kvm
Vån & Hiss 1 av 4 (Hiss finns)
Avgift 5.227 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Kök

Hall

Badrum

"Vi kommer inte flytta så långt, bara ett kvarter bort för att få det lite större, men vi kommer sakna att gå ut på gården väldigt mycket."

Inglasad balkong

Vardagsrum

Sovrum 1

Uteplats

"Vänta till våren när körsbärsblommen slår ut för fullt i allén, sen är det grönt både på fram- och baksidan resten av sommaren."

Sovrum 2

Sängkammare

"Lekplatsen och pulkabacken håller högsta kvalitet, vilket vi kommer kunna fortsätta att njuta av även när vi flyttar."

Gästtoalett med dusch

Förråd och klädkammare

Föreningens fastighet

Föreningen

"Vi har en bilplats i en öppen carport med eget förråd, men är det någonstans du skulle kunna göra dig av med bilen för gott, så är det här."

Kålgården

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2012. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket är från välkända Ballingslöv och installerades när huset byggdes 2004. Köket har följande maskinell utrustning: Spishäll och ugn, spisfläkt, extra stor diskmaskin från 2017, kyl och frys i fullhöjd från 2017. Samtliga vitvaror är från Electrolux förutom spisfläkten som kommer från Futurum/Franke.
Såväl tvättmaskinen som torktumlaren i tvättavdelningen är av märket Electrolux och är nya från 2017 och dessutom extra stora. I det stora badrummet hålls fötterna varma tack vare golvvärmen (elburen).
Lägenheten har ett fint ljus in under hela dagen. Uteplatsen mot gården erbjuder morgonsol och på balkongen kan du njuta av eftermiddagssolen. Perfekt solläge!
På innergården, nära intill uteplatsen finns ett väl tilltaget och praktiskt förråd som mäter cirka tre kvadratmeter. Här finns även utrymme för cykelförvaring. Uppe på vinden finns ytterligare ett förråd om cirka två kvadratmeter. Förråden inne i lägenheten är cirka tre kvadratmeter vardera.
Fastigheten är ansluten till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Sedan 2011 är fastigheten även ansluten till det öppna fibernätet - Wetternet.
Föreningen har 43 carport-platser och 40 vanliga parkeringsplatser. Dessutom finns förrådsutrymme för 5 st motorcyklar. Kostnaden är 210 kr/mån för carport och 75 kr/mån för vanlig parkeringsplats. Med lägenheten följer möjligheten till en vanlig parkeringsplats i nära anslutning till lägenheten.
Föreningens månadsavgifter har lämnats oförändrade de senaste tre åren och för närvarande finns inga planerade avgiftsändringar. (Kontrollerades 2019-03-04).
Visa mer
BOSTAD
Adress
Västra Holmgatan 35
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
1 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
96 kvm (föreningens information)
Energideklaration
170 kWh/m2 och år
Månadsavgift
5.227 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 5
Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning av hushållsel och försäkring: 6.200 kronor.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA