Västra Holmgatan 35, tre rum och kök

Soligt hörn-häng

Nya Kålgården har många ljusa sidor. Modern arkitektur med mycket glas som lapar sol i alla riktningar. Sen läget förstås; ena sidan mot Rocksjöns naturreservat, andra mot centrum. Men denna trevliga trea har minst en extra solig dimension tack vare söderläge, hörnläge och höjd över havet. Balkongen behöver bara några timmars blid vårsol för att vara ditt extra vardagsrum resten av dagen. Och ett växthus för dina tomatplantor.

Lägg dessutom märke till att både vardagsrum och balkongen hänger utanför fasaden, lite som burspråk. Morgonsolen kvittrar in på matplatsen och kvällssolen är rätt efterhängsen i vardagsrummet. Däremellan har du en smal och långsökt glipa av Munksjön från balkongen. Visserligen kanske inget att skryta med i sammanhanget, men det ligger nära till hands att snöra på sig skorna och gå dit.

Snabbfakta
Adress Västra Holmgatan 35
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 89.5 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.700 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"Perfekt läge under barnvagnsåren, du är snabbt och lätt ute på lång promenad, eller bara ner till Bryggan. Sen kan du ha vagnen stående i hallen på klinkern."

Vardagsrum

Inglasad balkong

"Även en riktigt grå dag är väldigt ljus här uppe, med balkongen och glaspartierna i söder och väster."

Kök

Matplats

"Alla väggar har fått färg, vi gillar inte när allt bara är vitt-vitt. Sen har du evigt solgult ljus in från grannhuset."

Sovrum 1

"Vi har parkering runt hörnet och där står bilen oftast, för jag cyklar till mitt jobb på A6. Parkeringen kostar bara 100 kronor i månaden."

Badrum

Sovrum 2

Föreningens fastighet

"Lekplatser, eget kafé och ankmatning är sådant som livar upp vardagen när man har barn. Det finns många äventyr utanför dörren."

Föreningen

Föreningens innergård

Kålgården

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2017. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket kommer från välkända Ballingslöv och renoverades 2018, då nuvarande ägare lät måla om köksluckorna. Köket har följande maskinell utrustning: Spis med häll och ugn (Electrolux), spisfläkt (Non stop futurum), diskmaskin (Electrolux), kyl (Electrolux) och frys (Electrolux). Samtliga vitvaror installerades i samband med husets färdigställande 2004.
Såväl tvättmaskin och torktumlare kommer från Electrolux och installerades även dessa 2004.
I badrummet hålls fötterna varma tack vare elburen golvvärmen.
På innergården finns ett väl tilltaget och praktiskt förråd som mäter cirka sju kvadratmeter. Här finns även utrymme för cykelförvaring under tak.
Fastigheten är ansluten till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Sedan 2011 är fastigheten även ansluten till det öppna fibernätet - Wetternet.
Föreningen har 43 carport-platser och 40 vanliga parkeringsplatser. Dessutom finns förrådsutrymme för fem motorcyklar. Kostnaden är 210 kr/mån för carport och 75 kr/mån för vanlig parkeringsplats. Med lägenheten följer möjligheten till en vanlig parkeringsplats i nära anslutning till lägenheten.
Föreningens månadsavgifter har lämnats oförändrade de senaste fyra åren och för närvarande finns inga planerade avgiftsändringar. (Kontrollerades 2019-03-13).
Visa mer
BOSTAD
Adress
Västra Holmgatan 35
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2004
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
89.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
170 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.700 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 4
Säljarnas kostnad för hushållsel uppgår till cirka 250 kr/mån och för försäkring till cirka 100 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA