Västra Holmgatan 26C, två rum och kök

Solens synpunkter

Denna tvåa gör gatunamnet rättvisa fullt ut. Kalibrerat västerläge, alltså. Lägenheten i sig är som ett vitt ark, dessutom i fint skick sedan byggåret. Vidöppet för att sätta ditt signum och avtryck. Balkongen är en stor del av lägenheten och kan räkna med solens synpunkter redan från lunch och ett bra tag fram mot kvällen, trots att du inte är på mer än andra våningen. Inget hus kloss på mittemot, utan en luftig parkering i stället. Även en beskärd del av Munksjön är faktiskt i sikte.

Lägenheten ligger i ett av de solgult putsade husen, ett kvarter in från Herkulesvägen. Så även en mulen dag är solsäker från utsidan åtminstone. Lägenheten är i originalskick, och relativt standardutrustad, men det innebär ändå påkostade detaljer som fin säkerhetsdörr i ek, liksom golvlisterna som är i samma material. Även väggpanelerna på balkongen är i massiv ek. Snyggt.

Snabbfakta
Adress Västra Holmgatan 26C
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 58 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3.829 kr/mån
Inkluderar Värme, kabel-TV, bredband (100/100 Mbit/s) & IP telefoni
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Lägenheten i sig är som ett vitt ark, dessutom i fint skick sedan byggåret. Vita väggar överallt, vidöppet för att sätta ditt signum och avtryck."

Kök

"Här kan du även duka upp långbord och göra gästlistan riktigt lång."

Vardagsrum

"Balkongen är en stor del av lägenheten och kan räkna med solens synpunkter redan från lunch och ett bra tag fram mot kvällen."

Inglasad balkong

"I sovrummet är faktiskt Munksjöutsikten inte så pjåkig. Och det skulle gå att ställa sängen så att du ser ut."

Sovrum

Klädkammare

"Tvättstugudelen i badrummet kommer bli en kär bekantskap där du snabbt kommer in i rutinerna."

Wc - Dusch

Huset

Brf Munksjöpromenaden äger fastigheten Eldsjälen 7 i Jönköping som bebyggdes 2010-2011. Fastigheten består av 2 byggnader med 40 lägenheter uppförda. Fastighetens adress är Västra Holmgatan 26 A-E.

Innergården

Föreningen

"Det centrala läget med allt inom räckhåll har varit fantastiskt."

Omgivningarna

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare var de första som fick flytta in i den nyproducerade lägenheten. Under byggets gång var ägarna snabba med att göra ett flertal tillval, där bland annat en vägg mellan kök och vardagsrum valdes bort.
Ägarna valde även att välja ett snäpp bättre vitvaror än de som ingick i grundutbudet. Samtliga vitvaror är från märket Electrolux.
Alla väggar och tak i hela lägenheten målades om under 2016. Under samma period monterades garderoben upp och ställdes klädkammaren. Balkongen fick sedan ett nytt golv som lades på betonglattan.
Föreningen erbjuder samtliga lägenhetsinnehavare en garageplats. Garageplatsen kostar 520 kr/mån. Parkeringsplats finns också och en plats kostar 300 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det en separat kö till.
I entréplan finns förrådsutrymme, cykelförråd samt sortering för matavfall och återvinning. Från entréplanet nås den trevliga innergården som har upplysta gångvägar, fina stensättningar och grillplats med sittplatser.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Västra Holmgatan 26C
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2011
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
58 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass D , 91 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.829 kr/mån inkl värme, kabel-TV, bredband (100/100 Mbit/s) och IP telefoni
Driftskostnad
6.600 kr/år
Specifikation Drift
El: 3.000 kr/år
Vatten: 3.600 kr/år
Beräknat antal pers: 3
Antal personer i hushållet: 2 vuxna, 1 barn.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA