Västra Holmgatan 26 A, två rum och kök

Egocentrisk höjdare

Välkommen upp på den öfre Kålgården. En 2:a som sätter dig själv i centrum och blicken både över hustaken och raka vägen bort till Munksjön. En rymlig tvåa med stor walk in closet. Köket stort med gott om plats för ett inbjudande matbord, så soffan kan ta upp hela vardagsrummet om du vill. Balkongen är som solsäkrast på morgonen och kvällen, men även sena högsommarkvällar när solen svängt runt huset.

Lägenheten är ganska sparsamt bebodd genom åren och alla ytskikten och maskinparken är i närmast nyskick. Lägenheten ligger på översta våningen, viket ger ett fint ljusinsprång i alla riktningar. Även om Kålgården är lugnt även i markplan, trots det centrala läget, ligger denna lägenhet som i en egen omloppssfär.

Snabbfakta
Adress Västra Holmgatan 26 A
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 73 kvm
Vån & Hiss 4 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.252 kr/mån
Inkluderar Värme & Telia fibernät
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

"Vi gillar läget och lugnet, men man är aldrig långt bort från pulsen i city."

Sovrum

Vardagsrum

"Jag springer gärna runt sjöarna, både Munksjön och Rocksjön."

Kök

Badrum

Klädkammare

"Balkongen är skön även om inte solen är framme, för du sitter alltid i lä."

Balkong

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

"Vi på Kålgården har ju också eget bageri, bara ett par kvarter bort, färska frallor och surdegsbröd är inte så dumt."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan upplåtelsen. Idag används lägenheten som en tvåa men kan även nyttjas som en klockren trea om så önskas. Nedan ser du två olika alternativ på planritningarna.
Det vita köket kommer från Myresjökök. Här finns spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys, allt från Electrolux och 2011.
Nybyggnadsgaranti gäller 2016 ut.
Hissen går ner till entréplan där du genom ytterligare en passage når föreningens varmgarage där det finns möjlighet att få tillgång till en plats för i nuläget 490 kr/månad.
Den maskinella utrustningen i badrummet är ifrån Electrolux. Handdukstork i badrum går på hushållsel under sommaren och fjärrvärme på vintern.
Leverantör av kommunikations- och underhållstjänster till föreningen är Telia som levererar ett grundpaket av tv-kanaler samt fiberuppkoppling. Abonnemang för tjänster tecknas separat av varje medlem.
I föreningens garage finns 42 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar för 490 kr/mån. Föreningen räknar med att alla medlemmar ska bli tilldelad en plats. Föreningen har även fåtal parkeingsplatser utomhus, där medlemmar kan parkera 4 h/tillfälle.
Visa mer

Planritning alternativ 1

Planritning alternativ 2

BOSTAD
Adress
Västra Holmgatan 26 A
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2010-2011
Våningsplan
4 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
73 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass D , 91 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.252 kr/mån inkl värme och Telia fibernät
Specifikation Drift
Hushållsel ca 325 kr och vatten ca 180 kr i månaden samt försäkring ca 1000 kr per år. Uppgifterna baseras på säljarens förbrukning och det bor två vuxna. I den totala avgiften till föreningen ingår obligatorisk avgift avseende telia fibernät om 199 kr.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA