Västra Holmgatan 19, två rum och kök

Radhuskänsla med egen entré och uteplats

Aha, egen ekport och brevlåda utanför dörren, det börjar bra. Känns mer som ett eget litet town-house, eller gathus som vi säger på svenska, när husen ligger på rad utan trottoar mot gatan. Här har du dessutom ditt eget lilla trapphus, med högt i tak. I och för sig bara fem trappsteg för att du ska vara i nivå med kök och vardagsrum. Men det räcker för att du ska ryckas med av en annorlunda känsla. Häng med in så kollar vi mer!

Att du ser rätt igenom huset, ut på din egen uteplats så fort du stiger in, förminskar inte egna-hemskänslan direkt. Nuvarande ägare lovprisar föreningens gemensamma uteplats med gräs, grillar, stolar och bord. Grönskan bäddar också in uteplatsen och gården, så det är inte svårt att gilla läget här på baksidan. Frukost på den egna uteplatsen men till kvällen flyttar du ut till grillen. Du kommer märka att det är ni som bor på markplan som hänger här mest.

Snabbfakta
Adress Västra Holmgatan 19
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 70 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.810 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Egen entré

"Vi gillar att det är högt i taket när man kommer in i hallen, det ger en speciell känsla redan där."

Vardagsrum

"Det är en social lägenhet med ytorna på rätta stället, i köket och vardagsrummet. Fint ljus rätt igenom också."

Uteplats

"Körsbärsträdet är väldigt vackert både vår och vinter; först när det blommar, och sen till advent när julbelysningen tänds. Då har vi den precis utanför vardagsrummet."

Gemensam grillplats

"Du kommer få väldigt många fina grannar i huset, och många som är engagerade i styrelsen och i gårdens skötsel."

Sovrum

Kök

"På våren när alla körsbärsträden blommar i allén är det magiskt vackert; fint att det är så luftigt mellan husen på gatan."

Tvättavdelning

Badrum

"Det här är tillgänglighet på alla sätt. Till gården, till Rocksjön, till centrum, till förrådet, till p-platsen, till Ica-maxi, till gymmet. Och till bageriets lördagsfrallor, inte att förglömma."

Föreningens fastighet

Föreningen

Kålgården

"Föreningen Bokbindaren har en egen hemsida också. Där får du veta exakt på metern hur långt det är till olika ställen; 128 meter till John Bauers förskola, bland annat."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2012. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket är från välkända Ballingslöv och renoverades senast 2015, då nuvarande ägare lät måla om köksluckorna. Köket har följande maskinell utrustning: Spishäll (Electrolux), ugn (Electrolux), spisfläkt (Non stop futurum), diskmaskin (Electrolux), kyl (Electrolux) och frys (Electrolux). Samtliga vitvaror från när huset färdigställdes 2004.
Såväl tvättmaskinen som torktumlaren i tvättavdelningen är av märket Electrolux och även dessa från 2004.
I badrummet hålls fötterna varma tack vare golvvärmen (elburen).
På innergården, nära intill uteplatsen finns ett väl tilltaget och praktiskt förråd som mäter cirka sju kvadratmeter. Här finns även utrymme för cykelförvaring.
Fastigheten är ansluten till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Sedan 2011 är fastigheten även ansluten till det öppna fibernätet - Wetternet.
Föreningen har 43 carport-platser och 40 vanliga parkeringsplatser. Dessutom finns förrådsutrymme för 5 st motorcyklar. Kostnaden är 210 kr/mån för carport och 75 kr/mån för vanlig parkeringsplats. Med lägenheten följer möjligheten till en vanlig parkeringsplats i nära anslutning till lägenheten.
Föreningens månadsavgifter har lämnats oförändrade de senaste tre åren och för närvarande finns inga planerade avgiftsändringar. (Kontrollerades 2018-06-07).
Visa mer
BOSTAD
Adress
Västra Holmgatan 19
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2004
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
70 kvm (föreningens information)
Energideklaration
170 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.810 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel har uppgått till cirka 250 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA