Vallgatan 10, sju rum och kök

Putsad maräng för familjehäng

Välkommen till ett alldeles lagom stort och mysigt hem. Med lummig trädgård, rymligt uterum och många ytor för familjen. Mitt på mysiga Vallgatan ett stenkast från både matbutik och skola är det lätt att snabbt hitta hem och börja leva en smidig vardag.

Utifrån sett har huset ett nätt format, men det rymmer mer än man kan tro! En bottenvåning med två sovrum, kök och vardagsrum. En övervåning med två sovrum till, plus ett litet allrum – perfekt för kids som vill hänga ifred. En källare med möjlighet till ytterligare ett sovrum, och så uterummet som alldeles säkert blir sommarens favorithäng. I trädgården finns en mysig, lummig uteplats och runt hela tomten skyddar träd och blommande buskar mot insyn. Flytta in och bara bo, eller plocka fram verktygslådan och gör detta till ditt drömhem precis som du vill ha det.

Snabbfakta
Adress Vallgatan 10
Område Bankeryd
Bostadstyp 2-plansvilla med källare
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biyta 130 + 60 kvm
Tomtareal 1235 kvm
Byggår 1958
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Uterum

"Utifrån sett har huset ett nätt format, men det rymmer mer än man kan tro"

Hall

Kök

Vardagsrum

”Jag gillar den lugna känslan här.”

Sängkammare

Sovrum 2

"Det blir massor med blom på flädern och plommonen är fantastiskt goda!"

Badrum

Allrum

Sovrum 3

Sovrum 4

Wc

Duschrum

Tvättstuga

Sovrum 5

Gillestuga

"På bara några minuter är man i skogen med fantastiska gång och löpspår utmed Vättern!"

Trädgård

Källare

Det som ursprungligen var husets garage fungerar numera utmärkt som stort förråd. Men visst går det att använda det till bilen om man vill, med lite modifiering av uppsatt vägg. Annars är det ju väldigt bra med generösa förvaringsmöjligheter. Fråga närmsta barnfamilj och vi lovar att de svarar med ett JA!

Bankeryd

Planritning

Situationsplan

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2014. Nedan följer information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket renoverades av tidigare ägare under 2007. Kyl och frys, diskmaskin och spisfläkt uppdaterades 2014 och är av märket Electrolux.
Jordvärmeanläggning installerades 1999 och pannan från Nibe är ny sedan 2014.
Braskaminen, som installerades 2014 bidrar med såväl mysfaktor som värme. Denna har kontrollerats löpande av sotare. I samband med installationen sattes det dit nya rökkanaler och skorstenen renoverades.
Fasaden är delvis ommålad 2010. Vindskivorna på södersidan är nya och samtliga stuprännor och hängrännor är utbytta 2014.
Nuvarande ägare har målat alla ytskikt i huset och även slipat parkettgolvet i vardagsrummet och hallen. Nya ventilationsventiler i befintliga fönster.
Fastigheten dränerades om med nytt fuktskydd samt nya avlopp ut till gatan 2002. Omdräneringen och fuktskyddet är utfört av tidigare fastighetsägare.
Alla sovrumsfönster är utbytta samt ett takfönster.
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
Solen första strålar möter huset entrésida och avnjuts sedan under eftermiddagen och kvällen från huset baksida och uterum.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Vallgatan 10
Område
Bankeryd
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rum och kök
Bo & biarea
130 + 60 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 1235 kvm
Energideklaration
Energiklass B , 78 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA