Vaggerydsgatan 18, två rum och kök

Cityliv med höjd

Får det lov att vara ett av Jönköpings schysstaste lägen? Längst upp i huset, med balkong mot den stora, lugna innergården och både restaurang och café i bottenplan. På taket väntar en stor terrass med loungedel och utsikt över staden, gym, bastu (också med himmelsk utsikt), inglasat uterum och fräsch gästlägenhet.

Du tar hissen upp direkt från garaget och kliver in. Det är bara ett år sedan huset stod inflyttningsklart så det luktar till och med fortfarande nytt. Garderoben i hallen tar hand om jackan innan du kliver in i ljuset. Så här högt upp i huset, med fönster mot Öster, har dagsljuset fritt spelrum mest hela dagen. Den öppna planlösningen hjälper så klart också till, här samsas kök och vardagsrum i ett enda stort rum. Själva köksdelen smälter stiligt in längs ena väggen, så känslan blir riktigt lounge-skön. Kanske slänger du dig på sängen i sovrummet en stund och kikar på molnen utanför. Det är få förunnat att bo i lägenhet centralt i stan och ändå ha typ noll insyn trots så stora fönster. En detalj som verkligen bör uppskattas och det är du väl medveten om. Få se nu, blir det att kila ner till Hemköp på gatan nedanför och handla till middagen idag eller tar du den smidigaste vägen och hämtar en pizza från Ciro på hörnet? Det är så nära så du kan gott chilla en stund till innan du bestämmer dig. Är du ute efter la dolce vita? Då har du hittat hem.

Snabbfakta
Adress Vaggerydsgatan 18
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 48 kvm
Vån & Hiss 5 av 5 (Hiss finns)
Avgift 2.669 kr/mån
Inkluderar Värme & vatten
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Vi är helnöjda med köket. Både snyggt och praktiskt"

Kök

Vardagsrum

"Vi vill ha plats för många vänner, det har verkligen funkat här"

Sovrum

"Tack vare att vi bor längst upp har vi ingen insyn att tala om"

Balkong

Badrum

"Alla har tillgång till allt och man bokar in sig i appen. Hur smidigt som helst."

Huset

Övernattningslägenhet & Bastu

"Vi har haft både födelsedagsfest och mingel här, supertrevligt"

Gym & inglasat uterum

”Inom fem år är det här nya Jönköping city"

Munksjöstaden

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare flyttade in våren 2019 när lägenheten var nybyggd. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
I HTH-köket finns följande vitvaror; induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror kommer från Bosch och installerades 2019. Samtliga vitvaror i köket är valda som tillval för bättre funktion och ett mer enhetligt och modernt uttryck.
Kombinerad tvättmaskin och torktumlare som står i badrummet installerades 2019 och kommer från Bosch. I badrummet värms fötterna genom vattenburen golvvärme.
I huset finns en stor övernattningslägenhet som lämpar sig för cirka fyra personer. Här finns ett kök, badrum med dusch och sängplatser. Kostnaden för att hyra denna del uppgår i dagsläget till 400 kronor per dygn.
Till lägenheten hör ett förråd som är beläget nere i källaren. Hissarna som ligger precis utanför dörren tar dig hela vägen ner till både förråds- och garageplanen. Föreningen har 80 garageplatser att hyra ut till sina medlemmar och dessa kostar 975 kronor i månaden. Tilldelning sker genom separat kö.
Det finns cykelrum i huset. Dessutom finns ett dedikerat barnvagns- och rullstolsförråd i huset.
Tv- och nätverksuttag finns i vardagsrummet samt i sovrummet. Fiber är indraget i huset från Wetternet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Vaggerydsgatan 18
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019
Våningsplan
5 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
48 kvm
Månadsavgift
2.669 kr/mån inkl värme & vatten
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till ca 330 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA