Uppgränna 60

Sjöutsikt delux och vita knutar

Det stora huset ligger tryggt bakom dig när du sträcker ut i solstolen vid poolen. Ditt eget palats i rött med vita knutar där hela familjen får plats. Du tänker på hur skönt det är med de rejäla ytorna där inne, inte trångt någonstans. Var och en kan rå sig själv, eller umgås med sina vänner utan att störa eller störas av familjen. Samtidigt finns alltid möjligheten att vara tillsammans, oftast blir det i det stora kombinerade köket och vardagsrummet som sträcker sig längs husets hela långsida. Det är liksom en naturlig samlingsplats såväl till vardags som till fest.

Barnen plaskar i poolen så att det stänker upp på dina ben. Skönt att alltid kunna bada varmt, även när Vättern är sval. Det är inte långt till stranden när ni väl vill dit, men det går också väldigt bra att njuta av sjön härifrån. Den obrutna utsikten är något du aldrig blir mätt på. Att blicka ut över det gröna fältet som avslutas med Vätterns blå yta är alltid lika härligt. Oavsett årstid eller väder, oavsett om man slappar vid poolen eller står och diskar i köket. Den finns alltid i blickfånget. Man tänker att man kanske ska vänja sig, men det gör man aldrig...

Snabbfakta
Adress Uppgränna 60
Område Uppgränna
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Film

BOSTAD
Adress
Uppgränna 60
Område
Uppgränna
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA