Tubbarp 9, fem rum och kök

Tuffast på Tubbarp

Det här huset har alla attribut för att kallas lyxvilla i "nyfunkis". Öppet i nock med dubbel takhöjd, glaspartier, varierade etage, solida materialval, stort trädäck och pool. Lägg till en rätt kaxig utsikt över Vättern och en bra bit av norra Småland så har du nästan bilden klar för dig.

Allt detta har du samlat på bara 90 kvadrat, men med massor av vågade vinklar och vrår, och en distinkt komposition mellan varma och kalla material, hårt och mjukt, svart och vitt. Fasaden är struken med järnvitriol som får den att gråna långsamt och kontrollerat tack vare sol och regn, år efter år.

Om du nu undrar var Tubbarp ligger så är det inte så konstigt, för det är ett litet diskret område som inte gjort så stort väsen av sig, förrän nu. Ta upp vänster mot Prinseryd precis innan du kommer fram till Trånghallabacken, så har du Tubbarp ut till vänster nästan på toppen av backen. Ett område med fritidshus där nybyggnationerna tagit fart sedan kommunen dragit fram vatten och avlopp, men med den begränsningen att man inte får bygga större hus än 70+20 kvadrat, för att området ska behålla sin särart.

Snabbfakta
Adress Tubbarp 9
Område Trånghalla - Tubbarp
Bostadstyp 1-plansvilla med loft
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 90 kvm
Tomtareal 738 kvm
Byggår 2010
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Utemiljö

Hall

Vardagsrum

"Jag har fått mycket inspiration från skidorter jag tävlat på runt om i världen, ett av de finaste husen jag varit inne i var faktiskt i Åre."

Kök

Matsal

"Att få göra något med sina egna händer, och tillsammans med min pappa som är snickare, har varit väldigt kul."

Badrum

Sovrum

"Jag är inte mycket för att klippa gräs och gräva, så jag satsade på ett stort trädäck istället och pool."

Loft - Sovdel

"Att jag ville ha ett öppet loft och en glasbro var jag rätt övertygad om från början."

Loft - Arbetsrum

Tvättstuga

"Jag ville ha en fasad som kändes så naturlig som möjlig, och helt underhållsfri."

Förråd

Omgivning

Mäklaren informerar
Här har vi ett unikt och helt fantastiskt boende med alla kvalitéer man kan önska! Här njuter man på alla sätt året runt, men självklart framför allt under solsäsongen med pool och en undebar utemiljö!
Huset byggdes 2010 och följdes av pool och utemiljö 2012.
Golvvärme i hela huset ger härlig boendekomfort och varmt och skönt under fötterna! Dessutom slipper du skrymmande radiatorer!
Fiber finns indraget i huset!
På denna högt belägna tomt har man fantastisk tillgång till sol! Solen börjar sin dag här samtidigt som den når över horisonten på andra sidan Vättern tidigt tidigt i gryningen. Här har du sedan sol, främst i poolområdet, under hela dagen! Riktigt riktigt härligt!
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Tubbarp 9
Område
Trånghalla - Tubbarp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
90 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 738 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA