Trädgårdsgatan 2A, tre rum och kök

En bredaxlad biografi

Det här är både ett boende och en milstolpe. För dig som söker en vändpunkt i livet av något slag. Ett boende där positionen högt över takåsarna och alla rummens vidd och bredd kommer ha en direkt fysisk påverkan på humör och välbefinnande. Minimal insyn från din omgivning här på sjätte våningen, men goda utsikter mot solsidan där du har balkongen, eller ska vi säga takterrassen. En friktionsfri tillvaro väntar med en rejäl dos revir och integritet i en förening där många goda krafter bidrar klokt.

Att proportionerna är extra väl tilltagna konstaterar du snabbt. Hallen bred och stor, passagen bort mot vardagsrummet allt annat än korridorig, kök och matsal i en ymnig volym, och sist men inte minst, din terrass som mäter cirka 30 kvadrat. Solen skiner raklång in från tidig morgon och hela eftermiddagen. Och ju högre solen ställer sig på himlen på året desto större solskyddsfaktor blir taket. Årsredovisningen är också skön läsning för dig som gillar att räkna kronor och ören lika mycket som kvadrat och kubik.

Snabbfakta
Adress Trädgårdsgatan 2A
Område Jönköping City
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 120 kvm
Vån & Hiss 6 av 7 (Hiss finns)
Avgift 6.663 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"För oss sitter fördelarna i hela husets kommunikation; att ha bilen varm i garaget rätt ner med hissen, lättillgängligt förråd och egna kundvagnar när du går och handlar."

Hall

Sovrum 1

Sovrum 2

"Fördelen sitter också i styrelsen och i årsredovisningen; engagemanget visar sig i en urstark ekonomi och sjunkande belåning."

Kök

"Arkitektens tanke var att det skulle gå att dela av ett rum till i köket mellan fönstren om man ville, men vi har behållit den öppna lösningen det passar oss."

Matplats

"Köket är från Ballingslöv och har några detaljer som är lite special; som hyllan för assistenten och blandaren från Grohe med livstidsgaranti. "

Vardagsrum

Terrass

"Balkongen har ju sol i princip hela dagen, någon inglasning behövs inte, med så stora ytor inne i lägenheten. Däremot har vi satt dit ett automatiskt solskydd."

Badrum

Föreningen

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten halvårsvis sedan 2007. Nedan följer en kortare sammanfattning av information kan vara bra att ha med sig vid köp.
En obligatorisk garageplats i föreningens varmgarage tilldelas köparen. Garaget nås bekvämt från boendeplanet genom hiss.
Köket kommer från välkända Ballingslöv. Samtliga vitvaror kommer från Husqvarna och installerades i samband med lägenhetens färdigställande. Spishällen har induktionsfunktion och frysen är "frostfri".
I badrummet står en tvättmaskin från Miele och ett torkskåp från Electrolux. I badrummet finns elektrisk golvvärme.
Föreningens fastighet är ansluten till Telias fibernät med ett basutbud med tv-kanaler som ingår i månadsavgiften. Telia kan även förse hushållet med mycket snabbt bredband och IP-telefoni. Besök gärna www.telia.se för mer information.
Till lägenheten hör det ett lägenhetsförråd beläget intill garaget en trappa ner från gatuplanet. Storleken på förrådet uppgår till cirka 12 kvadratmeter.
Föreningen har idag inga beslutade planer att förändra medlemmarnas månadsavgifter. Detta kontrollerat med föreningens ordförande den 30/4 .
Visa mer
BOSTAD
Adress
Trädgårdsgatan 2A
Område
Jönköping City
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2007
Våningsplan
6 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
120 kvm (föreningens information)
Energideklaration
177 kWh/m2 och år
Månadsavgift
6.663 kr/mån värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel och hemförsäkring har under den senaste 12-månadersperioden uppgått till cirka 250 resp. 150 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA