Trädgårdsgatan 2A, fem rum och kök

Pondus på längden och tvären

Letar du efter en lägenhet med pondus både på längden och tvären, har du kommit rätt. Helt rätt, skulle vi vilja säga. Sex rum och kök, plus en vinterträdgård och två badrum. Inte illa för att ligga precis mitt i smeten på väster i Jönköping. Närmare bestämt över SF-biograferna i filmstaden. Och detta kan bli en fin plats för din egen biografi åren som kommer. En lägenhet där du inte kommer sakna villans sociala ytor och gästfrihet, men i ett lättskött och bekymmersfritt koncept.

Huset såväl som lägenheten är i utmärkt skick. En föreningen som drivs av många professionella krafter med en långsiktig stabil ekonomi som gemensamt mål. Här lämnas inget åt slumpen kommer du märka. Årsredovisningen är lika fin läsning som en husesyn från källaren och upp. Just denna lägenhet drar nytta av föreningens goda sidor på ett fint sätt tack vare dubbel access till den stora gården, men också glimtar av utsikt mot Vättern och upp mot höjderna.

Snabbfakta
Adress Trädgårdsgatan 2A
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 186 kvm
Vån & Hiss 4 av 7 (Hiss finns)
Avgift 9.887 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Särskilt på hösten går vi ofta till torget och handlar på lördagar. Fisk, ost grönsaker, svamp och bär är sånt vi gärna handlar där"

Hall

Sovrum 1

Balkong

TV-rum

"Det är ju ett otroligt smidigt boende, stora öppna ytor i garaget, lätt att parkera och inte en massa pelare krångligt i vägen"

Badrum 1

Sovrum 2

Badrum 2

"Förutom ytorna är det väl ljuset som imponerar mest, med mycket fönster i tre väderstreck"

Kök

Vardagsrum

Matsal

"Föreningens trädgård är ju lite hemlig för andra som inte bor i föreningen, men vi använder den mycket och barnbarnen gillar att springa runt"

Vinterträdgård

"Det är en stabil förening med en bra styrelse och många engagerade medlemmar som jobbar för vårt gemensamma bästa"

Tvättstuga

"Du har smidigt gångavstånd till tåg och bussar, och du vet att det räcker att gå fem minuter innan avgång. Bilen blir oftast stående i garaget"

Föreningen

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten halvårsvis sedan 2009. Nedan följer en kortare sammanfattning av information kan vara bra att ha med sig vid köp.
En obligatorisk garageplats i föreningens varmgarage tilldelas köparen. Garaget nås bekvämt från boendeplanet genom hiss.
Köket kommer från välkända Ballingslöv. Samtliga vitvaror kommer från Husqvarna och installerades i samband med lägenhetens färdigställande. Spishällen har induktionsfunktion och frysen är "frostfri". Diskmaskinen är från Asko och ny sedan 2017.
I tvättstugan står en tvättmaskin och torktumlare från 2008 (Husqvarna). I badrummet finns elektrisk golvvärme.
Föreningens fastighet är ansluten till Telias fibernät med ett basutbud med tv-kanaler som ingår i månadsavgiften. Telia kan även förse hushållet med mycket snabbt bredband och IP-telefoni. Besök gärna www.telia.se för mer information.
Till lägenheten hör det ett lägenhetsförråd beläget intill garaget en trappa ner från gatuplanet. Storleken på förrådet uppgår till cirka åtta kvadratmeter. Förutom de två skjutdörrsgarderoberna och ett källarförråd har du också två klädkammare att tillgå inne i lägenheten.
Föreningen har idag inga beslutade planer att förändra medlemmarnas månadsavgifter. Detta kontrollerat med föreningens ordförande den 30/4 .
Visa mer
BOSTAD
Adress
Trädgårdsgatan 2A
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2007
Våningsplan
4 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
5 rum och kök
Boarea
186 kvm (föreningens information)
Energideklaration
177 kWh/m2 och år
Månadsavgift
9.887 kr/mån värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel och hemförsäkring har under den senaste 12-månadersperioden uppgått till cirka 210 kronor per månaden.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA