Torpagatan 8 A, två rum och kök

Funkis-fin mjuklandning

Ett hem är en plats där man är trygg, där man kan slappna av och komma ifrån stress och brus. Men om man lever ett liv i farten vill man å andra sidan inte vara för långt ifrån det där bruset heller. Mycket ska stämma och det gör det här. Välkommen en bit upp i luften på Torpa!

Ett härligt vardagsrum med utgång till balkong i kvällssolsläge. Ett praktiskt och rejält kök, ett mysigt sovrum med hög syrehalt och ett fräsching-badrum i svart-vitt. Allting i fin form och kvalitet, och med en takhöjd som lyfter humöret varje dag i veckan. Kan man önska något mer? Det där sista lilla som gör att det känns som ett hem, det kan bara du själv tillföra, men vi lovar att det inte blir svårt. Här finns redan alla förutsättningar. Vi citerar nuvarande ägare: "När man kommer hem och stänger dörren bakom sig andas man automatiskt ut och slappnar av. Man landar liksom mjukt här."

Snabbfakta
Adress Torpagatan 8 A
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 65 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 4.131 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

"Man behöver inte röra sig så långt när man bor här. Allt man behöver finns i närheten."

Kök

Sovrum

"Det är tjocka väggar, vi hör aldrig några grannar."

Badrum

Vardagsrum

Balkong

"På sommaren hänger vi mycket på balkongen. Det är jätteskönt att sitta här en stund när man kommer hem från jobbet."

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

"Jag gillar verkligen de djupa fönsternischerna med stenskiva."

Torpa

Mäklaren informerar
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Telias fibernät som levererar det grundutbud av tv-kanaler som ingår i månadsavgiften. Det finns givetvis även möjlighet till snabb bredbandsuppkoppling och IP-telefoni genom samma leverantör. Titta gärna in på telia.se för att ta del av de paketlösningar som finns tillgängliga.
Till lägenheten hör det två förråd. Ett mindre källarförråd som uppgår till cirka en kvadratmeter samt ett större vindsförråd som mäter cirka fem kvadratmeter.
I källaren finns en fin gemensam tvättstuga med maskinell utrustning som installerades 2014. I anslutning till tvättstugan finns även ett torkrum. Tvättstugan bokas genom en klassisk bokningstavla med låskolvssystem. (??)
I det fall man får övernattande gäster finns möjlighet att hyra en liten övernattningslägenhet med två bäddar som ligger i källaren. Kostnaden för att utnyttja den här möjligheten uppgår för närvarande till 100 kronor per natt.
I källaren finns även ett rejält hobbyrum samt ett biljardrum som föreningens medlemmar kan nyttja fritt.
Både kök och badrum totalrenoverades från grunden 2007. Samtliga vitvaror i köket installerades samma år och kommer i huvudsak från Whirlpool.
Under 2013 och 2014 utförde nuvarande ägare gjort ett flertal förbättringar i lägenheten. Några av dessa är; ommålning av samtliga väggar tak och lister, nya persienner i sovrummet samt installation av handukstork.
Ingår i försäljningen gör garderobsinredningen i hall samt trallgolv på balkong.
Föreningen har idag inga planer på att justera medlemmarnas månadsavifter.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Torpagatan 8 A
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1937
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
65 kvm (föreningens information)
Energideklaration
104 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.131 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad avseende hushållsel uppgår till ca 310 kr per månad. Säljarens kostnad avseende hemförsäkring uppgår till ca 115 kr per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA