Torpagatan 7B, fyra rum och kök

Torpa - söder om söder

Tre sovrum, två badrum men bara ett kök. Och det kommer bli hur bra som helst ändå. Relativt den gamla Torpa-bebyggelsen är detta ett nybygge, även om det snart gått 10 år sedan huset stod klart. Dock svårt att tro när du synar skick och fason lite närmare. Kanske har det att göra med att första ägaren redan på planeringsstadiet satsade nästan trehundratusen kronor på tillval i badrum och kök. Det gör att du fortfarande kan låta en trött kropp bli bubbelmarinerad i badkaret, snyggt ljussatt under vattnet dessutom.

Bra fyror kan vara svåra att hitta, men här har du en som positionerat sig snyggt ganska mitt emellan Torpaplan och nya Munksjöstaden. Balkongen bejakar morgonmänniskan i dig, medans vardagsrummet i rättvisans namn har som ett stort burspråk med många glaskvadrat mot kvällssolen. Nya Munksjöstaden kommer successivt öppna upp hela Torpa mot vattnet, med Torpagatan som bred parad rakt ner i plurret. Byggtakten är hög, snart sitter du där och dinglar med benen från kaj och brygga.

Snabbfakta
Adress Torpagatan 7B
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 93 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 5.210 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Vi trivs på Torpa, och kommer bo kvar i samma kvarter och förening, men flyttar ner på markplan istället mitt över gården."

Vardagsrum

Kök

"Hon som köpte lägenheten från början hade en lång lista på tillval som jag har för mig kostade närmare tre hundratusen extra på den tiden."

Badrum & Tvätt

"Både tvättmaskinen och tumlaren är nya från 2016, och diskmaskinen nästan helt ny."

Sovrum 1

Balkong mot innergården

"Balkongen är stor nog att ha gäster på också, och vill man ha sol så är det förmiddagen som gäller där, men jag trivs i skuggan när jag äter ute."

Sovrum 2

"När vi bara hade en av döttrarna hemma, så hade hon ena sovrummet som sitt lyxiga dressing room."

Dusch & Wc

Sovrum 3

Huset

"Vi har ingen hund själva, men vår dotter har och då hänger vi gärna med på långpromenad, även bortom Munksjön, upp till Strömsberg, där vi bodde förut."

Föreningen

Innergården

"Vi är nog rätt Torpa-kära, vi handlar mycket lokalt i affärerna och på Lindströms konditori, där jag hängde när jag var yngre. Vi gynnar Willys en hel del också."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utfört och information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket från när huset byggdes 2007, kommer från Myresjökök och har följande maskinell utrustning: Spishäll (Electrolux), spisfläkt (Electrolux), inbyggnadsugn (Electrolux), inbyggnadsmicro (Electrolux), diskmaskin (Bosch), kyl (Husqvarna/Electrolux) och frostfri frys (Husqvarna/Electrolux). Diskmaskinen är från 2016, övriga vitvaror från 2007.
Under 2017 har nytt ekparkettgolv lagts in i vardagsrummet. Arbetet utfördes av Byggkompaniet. Under 2017-2018 har även samtliga sovrum målats och tapetserats.
I båda badrummen är det golvvärme och nuvarande ägare har bytt såväl tvättmaskin som torktumlare under 2015.
Inom föreningen finns anslutning till både Com Hem samt Telia Fiber. Com Hem levererar ett grundutbud av tv-kanaler som ingår i avgiften.
Ett stort uppvärmt förråd om ca 8-10 kvm som hör till lägenheten finns i källarplan. Även uppvärmda cykelförråd finns på tre platser i husets källarplan.
I källarplan finns även ett varmgarage där medlemmarna kan hyra parkering för 600 kr/månad. Platserna fördelas enligt kösystem där det för närvarande är tre medlemmar i kö.
Föreningen har för närvarande inga planerade avgiftsförändringar och har heller inga större renoveringar planerade. (Kontrollerat med föreningen 2018-02-20)
Visa mer
BOSTAD
Adress
Torpagatan 7B
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2007
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
93 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.210 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnader för hushållsel uppgår till ca 350 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA