Torpagatan 7A, två rum och kök

En stolt tvårummare

Öppen planlösning och snygg omloppsbana mellan hall, kök och vardagsrum, vilket brukar uppskattas av gamla och unga; mingel eller spring, fritt fram för båda. Balkong åt söder som får det att vattnas i munnen på soldyrkaren. En tvåa som känns betydligt mer ”vuxen” i verkligheten än formellt på pappret. Köket, matplatsen och vardagsrummet i en öppen volym bidrar tveklöst till denna känsla.

Torpa har aldrig varit i bättre form än här, smidigt mitt emellan rondellerna, nära både till de gamla kvarteren och de nya i Munksjöstaden. Affärer, kaféer, cykelverkstad, skolor, förskolor, gym, bank och bästa burgarna inom räckhåll. Här kan löpet runt Munksjön snabbt bli en vardagslunk. Släng in potatisgratängen i ugnen och spring två varv så är den färdig - och du med.

Snabbfakta
Adress Torpagatan 7A
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 62 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3.413 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Att ha kunnat parkera bilen i garaget och sen tagit hissen rakt upp till lägenheten har varit en lyx."

Vardagsrum

"Lägenheten är supersocial, det är kul att bjuda hem vänner på fika och middag; här vill man hänga. En lägenhet vi varit stolta för."

Kök

"Garage, förråd och cykelgarage, allt i samma plan i källaren. Allt blir väldigt smidigt. Lite väl smidigt och nära till Brooklyn Burger."

Matplats

"I baren kan kompisarna hänga och snacka medan man lagar färdigt maten. Och det får plats ett väldigt stort matbord."

Sovrum

"Balkongen ligger åt söder med sovrummet innanför, men ändå är det, det svalaste rummet eftersom solen inte hittar in och du kan sova med korsdrag."

Balkong

Badrum

"Vi kommer vara lite bortskämda när vi nu flyttar till Stockholm, vi har vant oss vid stort badrum och tvättstuga och stor balkong."

Klädkammare

Huset

Förening

"Det är en väldigt privat gård, som lever upp vår och sommar, men det är inga obehöriga som kommer in utan bara vi i föreningen."

Innergård

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2017. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
I klädkammaren monterades ett Elfa-system upp i klädkammaren under 2017 och ingår i köpet. Under samma år målades samtliga väggar.
Köket är ett Myresjökök och har följande maskinell utrustning; ugn, häll, spisfläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Electrolux.
I badrummet står en tvättmaskin och torktumlare av märket Electrolux. Behaglig och skön elektrisk golvvärme finns också installerad.
På balkongen njuter man av solen från förmiddag till sen eftermiddag.
Ett stort uppvärmt förråd om ca 8 kvm hör till lägenheten och finns i källarplan. Även uppvärmda cykelförråd finns på tre platser i husets källarplan.
Första januari 2019 sänkte föreningen avgifterna med cirka 10%. För tillfället finns inga planerade avgiftsändringar enligt ordförande (kontrollerat 2019-04-10).
Föreningen har diskuterat att uppgradera innergården, men inga beslut är tagna (kontrollerat med ordförande 2019-04-10).
Det är kösystem till garage- och parkeringsplatserna som kostar 600 kr respektive 300 kr. För närvarande står ingen medlem i kö (kontrollerat med ordförande 2019-04-10).
Inom föreningen finns anslutning till både Com Hem samt Telia Fiber. Com Hem levererar ett grundutbud av tv-kanaler som ingår i avgiften.
Kroklister i klädkammare och hyllor i badrummet ingår i köpet. Hatthylla, övriga monterade hyllor och gardinstänger/skenor ingår inte i köpet.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Torpagatan 7A
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2006-2007
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
62 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.413 kr/mån Värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Nuvarande ägare (2 personer) har haft följande driftkostnader: Hemförsäkring på cirka 100 kr/mån och hushållsel på cirka 330 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA