Torpagatan 7A, två rum och kök

Fötterna på jorden

Fritt fram att ta hela innergården i besittning från din skyddade uteplats. Solsäkert och med gräset inom räckhåll, om dina fötter längtar efter lite kill mellan tårna. Många skulle inte kunna tänka sig att bo i lägenhet utan markkontakt. Är du en av dem har du ett praktexemplar att titta närmare på här. En tvåa som känns betydligt mer ”vuxen” i verkligheten än på pappret. Köket, matplatsen och vardagsrummet i en öppen omloppsbana bidrar tveklöst till den känslan.

Torpa blir inte smidigare, latare och behagligare än här. Mitt emellan rondellerna, nära både till de gamla kvarteren och de nya i Munksjöstaden, med ett levande serviceutbud för de flesta vardagsbehoven. Affärer, kaféer, cykelverkstad, skolor, förskolor, gym, bank och bästa burgarna inom räckhåll. Här kan löpet runt Munksjön snabbt bli en vardagslunk. Släng in potatisgratängen i ugnen och spring två varv så är den färdig – och du också.

Snabbfakta
Adress Torpagatan 7A
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 62 kvm
Vån & Hiss 1 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3.413 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

”Markplan mot gården innebär ändå att du kommer upp en bit ovanför gatuplan, så du störs inte av vägen.”

Kök

”Lägenheten har rätt många tillval som utöver standard; kakel och klinker i såväl badrum som kök och hall, men även vitvarorna i köket, med ångugn och ismaskin.”

Matplats

”Någon har glasat in uteplatsen, andra har det öppet; och du kan ställa fler krukor framför om du vill ha mer insynsskydd, kanske till och med ett litet staket.”

Sovrum

Uteplats

”Att kunna gå rätt ut på gården har många fördelar, både med och utan barn. Du ställer ut solstolen där du vill och smidigt när du grillar.”

Badrum

”Vi har använt gården en hel del med kompisar, grillat och spelat kubb. Det finns en gemensam grill, men vi har vår egen också.”

Klädkammare

”Det är en väldigt privat och trygg gård, som lever upp vår och sommar, men det är inga obehöriga som kommer in utan bara vi i föreningen.”

Innergården

"Det är en väldigt privat gård, som lever upp vår och sommar, men det är inga obehöriga som kommer in utan bara vi i föreningen."

Huset

Omgivningarna

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
2018 - Samtliga väggar och tak målades om, i sovrummet sänktes taket för installation av spotlights och vissa strömbrytare byttes ut till nya med dimmerfunktion.
Köket är ett Myresjökök och har följande maskinell utrustning; ugn, häll, spisfläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Electrolux förutom diskmaskin som är av märket Bosch och köptes in 2018.
I badrummet står en tvättmaskin och torktumlare av märket Bosch respektive Electrolux. Behaglig och skön elektrisk golvvärme finns också installerad.
På balkongen njuter man av solen från förmiddag till sen eftermiddag.
Ett stort uppvärmt förråd om ca sex kvm hör till lägenheten och finns i källarplan. Även uppvärmda cykelförråd finns på tre platser i husets källarplan.
Första januari 2019 sänkte föreningen avgifterna med cirka 10%. För tillfället finns inga planerade avgiftsändringar enligt ordförande (kontrollerat 2019-08-19).
Föreningen har diskuterat att uppgradera innergården, men inga beslut är tagna (kontrollerat 2019-08-19).
Det är kösystem till garage- och parkeringsplatserna som kostar 600 kr respektive 300 kr. För närvarande står ingen medlem i kö (kontrollerat 2019-08-22).
Inom föreningen finns anslutning till både Com Hem samt Telia Fiber. Com Hem levererar ett grundutbud av tv-kanaler som ingår i avgiften.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Torpagatan 7A
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2006-2007
Våningsplan
1 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
62 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.413 kr/mån Värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Nuvarande ägare (2 vuxna personer och ett barn under 1 år) har haft följande driftkostnader: Hemförsäkring på cirka 120 kr/mån och hushållsel på cirka 500 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA