Torpagatan 7 A, två rum och kök

Hello darling daylight

Begreppet "bada i ljus" kan låta som en klyscha, men här stämmer det på pricken. Ta ett steg innanför dörren så fattar du vad vi menar. Kök och vardagsrum i öppen lösning har fönster längs nästan hela norrväggen. Här sköljer ljuset in dagen lång och ger syre till alla sinnen. Att sikten dessutom är fri flera kvarter norröver, med grannhusens bakgårdar på rad, ger extra plus i kanten till den luftiga känslan.

Sovrummet är hemmets allra lugnaste vrå, med fönster och rymlig balkong mot den skyddade innergården och södersolen. Men det är inte särskilt svårt att hitta lugnet någonstans i hemmet. Grymt bra förvaring i såväl kök som badrum och klädkammare gör det enkelt att hålla ordning på prylarna. Och det vet ju alla att ett lugnt yttre ger harmoni på många plan. Så, bara landa och njut!

Snabbfakta
Adress Torpagatan 7 A
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 62 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3.792 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Det är alltid väldigt ljust här, även på vintern."

Kök

"Det är den perfekta lägenheten om man är social. Man slipper det här att några står i köket och några är någon annanstans."

Vardagsrum

"Jag gillar att sitta här och titta ut. Det känns som att man ser hur långt som helst."

Sovrum

"Jag trivs verkligen i sovrummet. Det är ljust och härligt på dagen, och tyst och lugnt på natten."

Balkong

"Det blir väldigt skönt här redan tidigt på våren, tack vare att balkongen ligger i en vindskyddad hörna."

Badrum

Klädkammare

"Jag älskar att klädkammaren är så rymlig trots att det är en ganska liten lägenhet."

Innergård

Föreningens fastighet

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Mycket ljus och luftig 2:a i modern tappning i populära Brf Söderport 3 på Torpa. Generösa fönsterytor ger ett härligt flöde av dagsljus över större delen av dagen. Dessutom en riktigt bra balkong mot innergården med sol från förmiddag till sen eftermiddag.
Den nuvarande ägaren har under de sista två åren fräschat till bostaden genom tapetsering av fondvägg i vardagsrummet samt målning av sovrum och golvlister. Köket har nyslipade och oljade bänkskivor och badrummet har bl.a. fått en ny wc.
Badrummet har självklart elektrisk golvvärme.
Väggfasta hyllor i klädkammaren och badrummet följer med lägenheten. Även hatt- och skohylla i entrén följer med lägenheten om så önskas.
Inom föreningen finns anslutning till både Com Hem samt Telia Fiber. Com Hem levererar ett grundutbud av tv-kaneler som ingår i avgiften.
Ett stort uppvärmt förråd om ca 8 kvm som hör till lägenheten finns i källarplan. Även uppvärmda cykelförråd finns på tre platser i husets källarplan.
I källarplan finns även ett varmgarage där medlemmarna kan hyra parkering för 600 kr/månad. Platserna fördelas enligt kösystem där det för närvarande endast är en medlem i kö.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Torpagatan 7 A
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2007
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
62 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.792 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Säljarens kostnader för hushållsel och försäkring uppgår till ca 430 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA