Torpagatan 5A, tre rum och kök

City de lux

Staden på ena sidan, gården och lugnet på andra. Här har du båda världar inom räckhåll i en bra förening som har hittat fin stabilitet sedan huset byggdes 2007. Nyproduktionens känsla dessutom i bevar i både trapphus och lägenhet. Gården är som en egen Central Park, helt omsluten av husen, helt tyst från övriga staden och helt trygg för barn att springa runt på. Balkongen vetter mot just gården och har södersolen pricksäkert in. Dessutom inglasad för att konservera värmen vår och höst.

Lägenheten har sin tydliga cirkulationsplats runt hall, kök, matplats och vardagsrum, där vuxna kan mingla runt och barnen kan springa varvlopp tills de stupar. Köket öppet med en av arbetsytorna mot vardagsrummet, men inte helt vrålöppet, för den upphöjda barkanten skyddar från insyn. Det är på den kanten du kommer ställa upp bufféplocket när du har after work hemma med vännerna. 75 kvadrat kan knappast bli mer sociala.

Snabbfakta
Adress Torpagatan 5A
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 75 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3.987 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

Kök

"Vi har möblerat för att vi ska kunna stå och greja och fixa i köket samtidigt som vi kan prata med gästerna i vardagsrummet."

Matplats

"Från matplatsen ser vi rätt in mellan husen på andra sidan gatan, och kan följa årstiderna i det fina trädet på gården där."

Vardagsrum

"Vår son gillar den öppna planlösningen och kan springa 800 varv runt kök och vardagsrum."

Sovrum 1

Inglasad balkong

"Garaget når vi rätt ner med hissen från lägenheten, bilen blir 18 grader varm och startar alltid.

Sovrum 2

"Det lilla sovrummet har varit både gästrum och tv-rum innan sonen flyttade in och han trivs väldigt bra där."

Badrum

Klädkammare

"Vi har ju trivts väldigt bra i huset och föreningen, och flyttar nu inom föreningen för att få ett sovrum till."

Huset

"Föreningen delar den stora gården med äldreboendet i andra änden vilket ger ett möte som både äldre och yngre uppskattar."

Innergården

"Denna del av Torpa är begåvad med både Brooklyn Burger och 036-sushi; båda är bäst i stan i sin division."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket som färdigställdes när huset byggdes 2007 kommer från välkända Myresjökök och har följande maskinell utrustning: Spishäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror är av märket Electrolux och installerades i samband med kökets färdigställande 2007.
I badrummet finns en tvättmaskin av märket Electrolux som installerades 2007.
Nuvarande ägare har 2016 målat om samtliga väggar i lägenheten och taket i båda sovrummen. Samtidigt tapetserades en vägg i vardagsrummet.
Från den inglasade balkongen mot innergården njuter du av solen från tidig förmiddag till eftermiddagen.
Lägenheten är utrustad med jordfelsbrytare.
Till lägenheten hör ett stort uppvärmt förråd (cirka 8 kvadratmeter) som du hittar i källarplanet. I huset källarplan finns även uppvärmda cykelförråd på tre olika platser.
Föreningens fastighet ansluten till såväl Com Hem som Telia Fiber. Com Hem levererar ett grundutbud av tv-kanaler som ingår i avgiften.
Det är kösystem till garage- och parkeringsplatserna som kostar 600 kr respektive 300 kr. För närvarande står ingen medlem i kö (kontrollerat november 2019).
Första januari 2019 sänkte föreningen avgifterna med cirka 10%. För tillfället finns inga planerade avgiftsändringar enligt föreningens styrelse (kontrollerat november 2019).
När nuvarande ägare flyttar lämnar de kvar lådsystem i garderoberna. Däremot tar de med sig bokhyllor samt gardinstång.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Torpagatan 5A
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2006-2007
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
75 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass C , 84 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.987 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarnas kostnad avseende hushållsel uppgår till cirka 200 kronor per månad och för försäkring till cirka 120 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA