Torpagatan 10 B, två rum och kök

Torpa-vrå i finfixad form

"Hej älskling, jag är hemma!" Efter en lång och stressig dag ställer du äntligen ner väskan innanför dörren och njuter av lugnet. Det är en skön känsla att bo mitt i smeten, men ändå i en stillsam vrå av stan.

Du hänger in jackan i klädkammaren och lägger datorn på skrivbordet i hallens kontorshörna. Kanske blir det lite kvällsjobb senare. Men först … visst luktar det väldigt gott från köket? Kanske hinner du hjälpa till med det sista innan det är dags att hugga in. När man har ett kök som verkligen är gjort för matlagning - med rena, rejäla ytor och genomtänkt planering - är middagsbestyren något man kan längta efter. En stund tillsammans. Efter maten slappar ni kanske i soffan eller tar en kvällspromenad runt Munksjön. Och ni bestämmer att om solen skiner i morgon blir det frukost på balkongen, med nybakta frallor från caféet runt hörnet.

Snabbfakta
Adress Torpagatan 10 B
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 64 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 4.096 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Film

Kontor i "halvan"

"Jag gillar verkligen plankgolvet som vi har lagt in, det är en härlig struktur i det."

Hall

Klädkammare

Sovrum

"Kontorshörnan i hallen gör att lägenheten känns mer som en trea."

Kök

Badrum

"Planlösningen är verkligen trevlig."

Vardagsrum

Balkong

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

"Jag gillar att träna och springer gärna runt Munksjön."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har ägt lägenheten i två år och har sedan dess utfört några renoveringar: Köket är renoverat av Peab under 2016, köket och samtliga vitvaror är från IKEA. På golvet i hall, sovrum och kök ligger ett nytt trägolv från Kährs. Går att slipas många gånger. I samband med att det nya golvet lades så passade man på att slipa golvet i vardagsrummet. Klädkammaren har fräschats upp, nytt golv och ny inredning från IKEA. Badrummet renoverades 2014 av tidigare ägare. Nuvarande ägare har installerat en ny tvättmaskin från Electrolux 2015.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Telias fibernät som levererar grundutbudet av tv-kanaler som ingår i månadsavgiften. Det finns givetvis även möjlighet till snabb bredbandsuppkoppling genom samma leverantör. Titta gärna in på telia.se för att ta del av de paketlösningar som finns tillgängliga.
Till lägenheten följer två förråd; ett vindsförråd som uppgår till cirka 5,75 kvadratmeter samt ett källarförråd som mäter cirka 1 kvadratmeter.
I samband med renoveringen av balkongerna bytte man delvis av fastighetens fönster. Föreningen har även låtit byta vardagsrummets radiatorer.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Torpagatan 10 B
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1937
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
64 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.096 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till ca 138 kr per månad. Säljarens kostnad för hemförsäkring uppgår till ca 87 kr per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA