Torpagatan 1, rum och kök

Landa mjukt på Torpas tak

Välkommen upp bland taken, här bor du med schyssta siktvinklar åt många håll; upp mot Stadsparken och Mariebo, söderut mot Hovslättskullar och en liten strimma Munksjö. En stor hörntrea med separat matrum och således fönster i tre riktningar. Köket står redo mitt i lägenheten på ett smart sätt, öppet både mot matplatsen och vardagsrummet.

Torpa är en skön landningsbana på många sätt. Låg blandad bebyggelse, mysiga butiker, restauranger och kaféer. En egen stad i staden skulle man kunna säga. Lite som Jönköpings eget Söder, och det är ju faktiskt den rätta benämningen på området mellan Kungsgatan och Torpaplan, även om många tycks ha glömt bort det.

Huset ligger nära nya Munksjöstaden som nu växer fram utmed stranden, men kommer inte påverkas negativt av minskad utsikt eller på annat sätt. Tvärt om kommer den nya nerfarten från rondellen öppna hela Torpa mot den planerade parken med en flytande brygga och fina promenadstråk. Och de gamla industribyggnaderna kommer vara i snyggt förvar och bjuda på många olika typer av event. Du flyttar till ett område där lägesenergin ökar markant de närmaste åren.

Snabbfakta
Adress Torpagatan 1
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3.5 rum och kök
Bo & biyta 92 kvm
Vån & Hiss 4 av 5 (Hiss finns)
Avgift 5.068 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Hall

"Vi har haft några riktigt fina år i huset, och verkligen stortrivts i vår lägenhet! Men nu blir det flytt till hus och vi ser fram emot att ta nästa steg och bli trädgårdsmänniskor."

Vardagsrum

Kök

"Köket är mer som ett restaurangkök, med funktionerna utspridda på olika ställen; att ha ett fönster precis vid diskhon är fint."

Matrum

Sovrum 1

Sovrum 2

"Den inglasade balkongen använder vi under stora delar av året, det blir liksom vårt alternativa matrum under vår, sommar och höst. Och man kommer upp över taknocken på grannhuset, det är fritt blås i söder."

Inglasad balkong

Badrum och tvätt

Klädkammare

"När Munksjöstaden börjar bli klar kan du gå rätt genom rondellen ner till vattnet - äntligen lite vattenkontakt på Torpa."

Innergård

Omgivning

Planritning

BOSTAD
Adress
Torpagatan 1
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2006
Våningsplan
4 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
3.5 rum och kök
Boarea
92 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.068 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Driftskostnad
5.000 kr/år
Specifikation Drift
El: 5.000 kr/år
Nuvarande ägares beräknade årskostnad för hushållsel: 5.000 kr
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA