Tomtebogatan 1A, två rum och kök

Storstilad tvåa

Hallen stor, köket stort och vardagsrummet stort. Ja, till och med badrummet är extra rymligt och ger lite oväntat stort vridmoment mellan dusch och handfat. Alltså en offensiv tvåa redan på pappret, men det är när vi kommer utanför väggarna du överraskas mest. För här har du en egen stor uteplats mitt i Bäckalyckans burgna villakvarter, med fruktträd och å-brus från Dunkehallafallet en bit bort. Dessutom på rätt sida av solen eftermiddagar och kvällar.

Lägenheten är dessutom smakfullt renoverad, från golv till tak, från höger till vänster. Det är liksom bara att flytta rätt in, och mer fundera på vilken soffa som passar bäst och kanske färg på gardiner och kuddar. Köket har nyligen fått sig en tillrättavisning med nya luckor och ny bänkskiva. Ja, just det, om du ska ha matbord både i köket och vardagsrummet är också en fråga att överväga. Plats finns så det räcker på både ställen.

Snabbfakta
Adress Tomtebogatan 1A
Område Dunkehalla
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 70 kvm
Vån & Hiss 1 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 2.899 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Hela miljön här i ravinen är fantastiskt, både naturen och alla de gamla husen."

Entréhall

Kök

Uteplats

Vardagsrum

"Baksidan är det bara jag som är på, det blir som en villaträdgård."

Sovrum

Badrum

Förening

"Det finns en trappa upp mot Bymarken där jag gärna springer intervaller."

Omgivning

Mäklaren informerar
Köket genomgick så sent som i början av 2017 en uppfräschning med nya luckor och bänkskiva samt ny fläkt och diskmaskin. Vitvarorna kommer huvudsak från Siemens och Electrolux.
Badrummet renoverades 2016. Golvtjänst i Jönköping AB utförde arbetet med tätskiktet och tidigare ägare satte de keramiska plattorna. I badrummet finns elburen golvvärme.
Inom föreningen finns det åtta parkeringsplatser som tilldelas enligt en separat kö. Kostnaden för en plats uppgår fn. till 100 kronor per månad. Idag finns inga lediga platser att tillgå (kontrollerat med föreningen 18/9-20).
Föreningens alla lägenheter är anslutna till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
I husets källare finns ett lägenhetsförråd som följer lägenheten. Storleken på detta utrymme uppskattas av säljaren till cirka åtta kvadratmeter. I källaren finns även en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp.
I Brf Rudan 11 har man delat upp ansvaret för den löpande skötseln och städningen mellan medlemmarna. Inga planerade större reparationer eller renoveringar finns för närvarande (kontrollerat med föreningen 18/9-20).
Visa mer
BOSTAD
Adress
Tomtebogatan 1A
Område
Dunkehalla
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1900/1991
Våningsplan
1 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
70 kvm (föreningens information)
Energideklaration
139 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.899 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 200 kronor per månad. Kostnaden för hemförsäkring uppgår till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA