Tenhultsvägen 125, fem rum och kök

För barnens bästa

På 70-talet var detta ett pionjärområde, som tittade framtiden rakt i ansiktet. Här fanns inga om och men. Så är det tveklöst än i dag. Ett fantastiskt område som sätter barnen i första rummet - både inne och ute. Detta hus kan dessutom ståta med bästa hörnläge, intill både allmänning och lekplats. Här kan du stå i köket och se gungorna gå höga, sandslotten torna upp sig och bandyklubborna vifta. Skrubbsår, slagskott och kurragömma hör barndomen till. Men du behöver inte vara rädd för trafiken; mer barntillåtet kan det inte bli.

Ett område som behållit sin stil och karaktär; husen kanske bytt färg lite genom åren, men är väl sammanhållna. Kuporna på taket har blivit fler, så även här på 125:an, där nuvarande ägare kompletterat med ytterligare en för att få plats med ett fullstort badrum. Ägarna har bott här över 20 år och har löpande renoverat och uppdaterat huset. Köket är också i mycket fint skick. Uterummet är en dröm, inte bara på sommaren, utan är så väl isolerat att det redan i mars går att äta lunch där en solig dag. Som om det vore boyta fullt ut.

Snabbfakta
Adress Tenhultsvägen 125
Område Huskvarna Söder
Bostadstyp 1½-plansvilla
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 120 kvm
Tomtareal 252 kvm
Byggår 1971
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Det fanns en kupa på huset när vi flyttade in, så kompletterade vi med en till när vi kände att vi behövde ett större badrum."

Hall

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 3

Uterum

"Vårt uterum är det som hållit oss kvar dessa extra år. Här ute sitter vi redan i mars om solen har fått ligga på någon timme eller två."

Toalett

Groventré

"Under åren har vi haft stor nytta av det garage som tillhör huset. Behöver man nån gång köra fram till huset går det så klart bra."

Övre plan

Allrum

"Många i området har delat av rummet uppe och gjort två mindre barnrum med varsitt fönster. Men vi har behållit ett stort öppet allrum uppe."

Sovrum 2

Badrum

Omgivning

Mäklaren informerar
Fastigheten ingår i en samfällighet tillsammans med övriga 79 fastigheter i området. Kvartalskostnaden uppgår till 1300 kronor per kvartal. I kostnaden ingår skötsel av gemensamma ytor, snöskottning och gräsklippning. Ingår gör även fiberanslutning via Wetternet, belysning på området samt underhåll övrig gemensam utrustning.
Till fastigheten hör ett garage.
Larm från Sector Alarm finns installerat i huset och kan övertas utan extra kostnad. Eventuella abonnemangskostnader står köparen för.
Köket totalrenoverades 2003 och kommer från Ballingslöv. De installerade vitvarorna är enligt följande; spis med ugn 2003, fläkt 2003, kyl/frys 2003, diskmaskin 2016 och mikrovågsugn 2018. Samtliga vitvaror kommer från Husqvarna förutom mikrovågsugnen som kommer från Andersson.
I groventrén finns tvättmaskin och torktumlare som båda kommer från Husqvarna. Dessa installerades 2013 resp. 2008. Varmvattenberedaren byttes 2012.
Se bifogad bilaga till dokumentet "Frågelista" för en fullständig specifikation över de större genomförda förbättringar som skett på fastigheten.
Jordfelsbrytare finns installerad i huset.
I köpet ingår utan extra kostnad; ljusskydd och skenor i uterummet, hatthyllan, takspotlight i kök, sovrum 2 och i groventré.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Tenhultsvägen 125
Område
Huskvarna Söder
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
120 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 252 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass F , 208 kWh/m2 och år
Tillträde
1 april 2020
KARTA